københavns modeuge: outfit 1

 photo _AKS9894_zpsc4e32ac1.jpg photo credits: Adam Katz Sinding | Le 21ème,  Mie Dina

HAT: curtesy of COSTO, LIPSTICK: CANDY YUM-YUM by MAC, SHIRT&DUNGAREE DRESS: SECOND HAND, BACKPACK: FJÄLLRÄVEN, SOCKS&SHOES: H&M

Jeg har søgt højt og lavt efter billeder af mine modeuge-outfits fra København, eftersom jeg havde så travlt, at jeg knap nok havde tid til at spise – eller tage outfitbilleder for den sags skyld! Men heldigvis er disse billeder kommet mig i hænde, så nu er jeg klar til at vise jer, hvad jeg havde på. Hvis I ser nogle billeder af mig fra modeugen, skal I forresten være meget velkomne til at smide et link i en kommentar eller e-maile dem til mig! Faktisk er dette outfittet fra andendagen og jeg kørte et skolepige-look, sådan da. Ret artigt var det i hvert fald, synes jeg, selvom man faktisk kunne ane lidt bart skind på ryggen, eftersom jeg havde foldet min skjorte op, så den gik til lige over taljen. Derudover fik jeg brugt min ruskinds-smækkjole for første gang og jeg er ret tilfreds med dens debut – meget tro mod dens væsen, synes jeg! Jeg fik også min sidste Costo-hat i brug og valgte at lade den forblive kridhvid over det hele, så kjolen og skjorten rigtig kunne spille hovedrollerne i mit outfit..  Jeg fandt så ud af at det der med hat og hængehår på en varm, svedig og stresset dag ikke lige er sagen, for gud hvor var min frisure klam og klistret da jeg kom hjem!   .. men hvad synes I om outfittet?

I’ve been looking high and low for photos of my fashion week outfits from Copenhagen, since I was so busy I barely had time to eat – or shoot outfit photos for that matter! But luckily these shots of my second day outfit has gotten into my custody, so I’m ready to show you how I looked during my busiest day of fashion week. If you see any photos of me from the CPH fashion week, feel free to tell me by sending me a link or an e-mail. On this particular day, I went for a school girl look.. kind of! It was pretty schooly I think, even though a bit of skinwas actually  peeping out in the back, since I’d folded up my shirt to right above my waist. I wore my suede dungaree dress for the first time and must I say, I’m pretty content with its debut – very true to it’s entire being, I think! I also wore my last Costo hat on this day, and chose to keep it all white, so that the dress and the shirt could play the main roles of the outfit.. I found out that wearing a hat and your hair down on a warm, sweaty and stressfull day isn’t the best thing ever, because, dang, my hair was super icky and sweaty when I got home! .. oh, well, what do you think of the outfit?