new in: et levn fra 90’erne?

 photo IMG_8681_zps2eb976be.jpg

Nu er jeg jo ret stor fan af næsten alt, der har med halvfemserne at gøre, dog har jeg haft mine tvivl omkring visse aspekter af diverse 90’ertrends.. Som for eksempel læbeblyanten. Husker I den der ærgerlige, lidt for mørke streg langs læbekanten sammen med en halvvammel brun læbestift? Jeps, læbeblyanten har helt sikkert afskræmt mig.. eller det gjorde den! Jeg svingede nemlig forbi MAC-standen i Salling for nylig, kun for at støde ind i min yndlings MAC-dame(Ja, sådan en har jeg altså..), som, da jeg prøvede en læbestift på, hjalp mig med at tegne mine læber lidt op med en læbeblyanten i en lidt lysere tone og forklarede mig, hvordan man bruger læbeblyanten på en nyttig og meget mindre halvfemseragtig måde. Nu var hun jo min yndlings MAC-dame og jeg havde udsigt til en snart-kommende løn fra modeugen så uden at blinke med øjnene sagde jeg: “Jeg tager dem begge to!”.. Så nu er jeg indhaver af en ny læbestift i farven Rebel – en lækker mørk, lilla-agtig rød – og en læbeblyant i farven Beet, som er lige tonen lysere. Jeg har afprøvet Mac-damens læbetips forleden dag, hvor jeg tegnede læberne op med blyanten og udfyldte hele begge læber med blyanten før jeg lagde læbestiften ovenpå og tro det eller ej – det er et mirakel! Ikke nok med at læbernes farve så mere præcis og “vel-malet”, jeg gik også en hel dag med spisning og drikning og kun en enkelt gang synes jeg at jeg ville fylde mere læbestift på – læbeblyanten er svaret på mine bønner, når det kommer til at få læbestiften til at holde dagen igennem. Jeg er lykkelig og skal helt sikkert forbi MAC-standen snarest for at hamstre blyanter i flere farver! Hvad er jeres holdning til blyanten?

Now, I’m a fan of pretty much everything that has anything to do with the nineties, but I have had my doubts about some aspects of the trends from that decade.. Take the lipliner for example. Remember that sad, a little too dark line around the lips worn with a weird brown lipstick? Ick! The lipliner has me completely scared off.. or it used to! I went by my local MAC-store recently, just to bump into my favorite MAC-sales assistant(yes, I do have one..), who, while I was trying on a lipstick, helped me line my lips with a slightly lighter lipliner and explained to me how to use the lipliner in a useful and not-so-nineties kind of way. Now, she was my favorite MAC-lady and I had a soon-to-come fashion week salary in my thoughts, so without even winking, I said, “I’ll take them both!”.. So now I’m the owner of a lipstick in the colour, Rebel, – a nice dark, purplish red – and a lipliner in the colour, Beet, which is just a tad lighter. I tried out the MAC-lady’s advice recently: I lined my lips with the liner and then filled out both lips with the liner before applying my lipstick on top of it and believe it or not – it’s a miracle! Not only did the colour of my lips look more precise and well painted on, I also went an entire day with eating and drinking, only having to put on a bit more lipstick once all day! The lipliner is the answer to my prayers, when it comes to making my lipsticks last longer. I’m so happy about my discovery and I’ll have to head by the MAC-store very soon to stack up on liners in more colours! What’s your opnion about the lipliner?