Københavns modeuge: favorit kollektioner

favorite copenhagen fashion week looks w titles

photos via copenhagenfashionweek

Denne modeuge fik jeg ikke set alle showene under modeugen, har jeg fået nørdet dem godt igennem på nettet i stedet – og jeg har fundet alle de looks fra mine yndlingskollektioner, jeg ville ønske, jeg selv havde på lige nu.

Som altid er jeg komplet tosset med Vibskovs fine prints og helt forelsket i hans strik – ih, den røde, blå, sorte og hvide strikkjole! Minikollektionerne vist til VIA Design(tidligere TEKO)s show var ret så fine – jeg synes altid det er ret spændende at få at se hvad de nye designtalenter kommer med. Det der, med at man aldrig har set deres designs før og ikke ved hvad man kan forvente kommer ned af catwalken. Den røde bomber med de stribede bukser var absolut mit favoritlook!

Derudover er jeg ret oppe at køre over den pludselige grunge-vibe man ser hos Lovechild og Ganni og derudover eeeelsker jeg de fine farvekombinationer og lækre materialer hos Baum Und Pferdgarten.

 

Hvilket look ville I ønske I havde på lige nu?