Langt, pink og færdigstrikket

Eftersom i morgen er store rejsedag, er denne weekend deadline for mit nye, hjemmestrikkede gigant-halstørklæde, som mor har haft strikkepindene i den sidste 1½ måned – og om ikke hun har været flittig! Tørklædet er omkring 30cm bredt og 3 meter langt, så jeg er sikker på at jeg kan holde mig varm og smart. Jeg er super glad for det nye, uldne vidunder og mor skal takkes tusinde gange for hendes hårde arbejde! Hvad synes I om det?

Since I’m leaving for Paris tomorrow, this weekend is the deadline for my new, home-knitted giant scarf to be finished. Mommy has been knitting for 1½ months now, and she has been as busy as a bee! The scarf now measures about 30cm across and 3 meters in lenght, so I’m sure that I’ll both keep warm and look cool. I’m so fond of this new woolly wonder and my mom deserves a million thanks for her hard work! How do you like the scarf?