layering up

JACKET: SECOND HAND(similar/Tiger of Sweden*), TOP: MONKI(similar/Stories*), DRESS: SECOND HAND(similar/NAKD*), JEANS: MONKI* SHOES: SECOND HAND(similar/Asos*)

Nu er jeg altså snart ved at blive lidt træt af det hele med det vejr. Det er ikke fordi jeg vil sprede dårlig stemning, men jeg gider simpelthen ikke mere – jeg går virkelig og drømmer om sommerkjoler, bare ben og kun at have ét lag på, eksempelvis. Tænk sig en dejlig følelse! Mens jeg skriver det her, er der sne i luften overalt udenfor og selvom radiatoren kører, fryser jeg altså lidt. For ikke så længe siden forsøgte jeg at udnytte vejret til lige at få prøvet lidt “layering” af, som jeg synes virkede ret godt og giver lidt ekstra til outfittet. Et simpelt trøje og jeans-look blev tilsat en sort slipdress og det hele indhyllet i en hvid jakke og med matchende sko. Ikke dårligt, hva?

Nå, men jeg har prøvet at finde nogle ting, til jer, der kunne tænke sig at gøre mig kunsten efter. en ting jeg glemte at få på listen er forresten denne badass gennemsigtige slip-dress fra Gina*, som ville være så nice at have over jeans og en top!

Alle produkterne her er forresten affiliate-links, hvilket betyder at jeg tjener mellem 0,20 og 2kr hver gang I klikker på dem – så man kan sige det er min løn for bloggen 🙂