LFW: outfit 1

Photobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucketSCRUNCHIE: DIY, SHIRT&SKIRT&JACKET&SHOES: SECOND HAND, BACKPACK: FJÄLLRÄVEN KÅNKEN

Her er så mit første outfit fra London Fashion Week, som jeg havde på i forgårs, hvor jeg hang ud med Isabella, som også tog disse billeder, og gik rundt til de første par shows. Jeg havde valgt at forsøge mig på at vise hvor meget gult tøj, jeg kunne have på på en gang og det gik egentlig meget fint, synes jeg. Jeg bliver så glad, når jeg ser på outfittet – det der, med at det er komplet gult, er virkelig fantastisk, synes jeg. Derudover var jeg hoppet i et par nye sko, som jeg fandt i en genbrug i Viby for nylig til kun 30kr – hvor er de bare super fine! Jeg har forresten også får fixet nogle øjen-negle igen, desværre er de allerede begyndt at skalle af igen, jeg håber virkelig det holder til modeugen er ovre. Det her er også det første og muligvis eneste outfit jeg selv har fået fotograferet ind til videre – heldigvis blev jeg i går, iført barokdress og blondehandsker, fotograferet en helvedes masse af bl.a. Stockholm Streetstyle(igen!) og the Sartorialist (ja, du læste rigtigt, the sartorialist! Det er for vildt!), så I skal skam nok få billeder af det outfit en dag også. Men hvad siger I til det gule sæt?

So here’s my first outfit post from London Fashion Week, the outfit I wore to days ago, when I hung out with Isabella, who also shot these photos, and went around to the first couple of shows. I’d decided to try and see how much yellow clothes I could wear at the same time and I think it was pretty succesful. The fact that this outfit is completely yellow is just amazing to me – it just makes me so happy, when I look at it. I had also put on a new pair of shoes which I bought in a thrift shop for about 5 euros recently – they’re just so nice! I also made the eye-nailpolish again, by the way, but unfortunately they’ve started peeling off already, so I really hope it’ll last throughout the fashion week. This is also the first and possibly only outfit I photographed with my own camera – luckily, yeasterday I was, wearing a baroque dress and lace gloves, photographed by a hell of a lot of people among Stockholm Streetstyle (again!) and The Sartorialist (yep, you read it, the sartorialist! sooo cooool!), so you’ll surely get photos of that look one day as well. But back to the yellow outfit: how do you like it?