LFW: dag 1

Photobucket
Photobucket
PhotobucketDagen startede ud med at jeg mødtes med søde Isabella for at smutte på vintage shopping i diverse kæmpe vintage-butikker og markeder og så hygge os lidt på den dejligste vintage-café, altsammen i Brick Lane området (totalt nyt yndlingssted!). På et af markederne fandt jeg også den fineste lille broderede sag, som skal bruges til super smart modefest i aften, hvor jeg igen skal mødes med Isabella også.. ih, hvor jeg altså glæder mig! / The day started with me meeting up with sweet Isabella for some vintage shopping in giant vintage shops and markets and then for having a little chat and great food at the sweetest vintage café, all of it in the Brick Lane area (that’s totally my new fave place!). At one of the markets, I also found the nicest little embroidered thing, which will be used for a super smart fashion party tonight, where I’ll meet up with Isabella again.. I’m so excited!

Photobucket
PhotobucketSenere på dagen smuttede jeg alene videre rundt til modeshows, hvor jeg fik fotograferet et par vigtige mennesker.. / Later on I went around hanging at fashion shows by myself, where I phtographed some important people..

Photobucket
Photobucket
Photobucket.. og en helvedes meget smart tøj! / .. and a lot of great clothes!