LFW: outfit 3

 photo IMG_0784_zps166a7540.jpg photo IMG_0737_zps96ce9164.jpg photo IMG_0792_zps85895f17.jpg photo IMG_0750_zpsb472cd3d.jpgLIPSTICK: CYBER by MAC, DRESS&CARDIGAN: SECOND HAND, BAG: FJÄLLRÄVEN, SHOES: H&M

Okay, titlen her er lidt af en løgn, det er faktisk det fjerde outfit, men da Isabella og jeg ikke fik snuppet billeder af mit tredje outfit selv, går jeg lidt og venter på at det popper op på nettet. Men altså, her er så det faktiske fjerde outfit, hvor jeg var hoppet i en 90’er-kjole og min fabelagtige, broderede diamant-cardigan og min gule rygsæk. Både lidt fint og lækkert afslappet outfit og I kan tro at cardiganen gav en masse opmærksomhed – især fordi Isabella var hoppet i en pallietjakke selvsamme dag. Jeg brugte også en helt mørk læbestift for at gøre det hele mindre nuttet, da jeg tror røde læber ville blive for damet – det er en god kant, synes jeg. Hvad synes I?

Okay, the title of this post is a lie, this is actually the fourth outfit from London, but since Isabella nd I didn’t get to shoot my third outfit ourselves, I’ll have to wait for some to pop up on the web. Oh well, here’s the actual fourth outfit, where I wore a 90’s dress and my faboulous embroidered and embellished cardigan and my yellow backpack. Both a pretty and laid back outfit and I can assure you that the cardigan drew a lot of attention – especially because Isabella also wore an embellished jacket that day. I used a dark lipstick to make the outfit less cute, since I think red lips would have been too ladylike – it brings some edge to the outfit. How do you like it?