LFW outfit 4

 photo londonoutfitnemesisbabe1_zpsdaa60229.jpg photo londonoutfitnemesisbabe3_zps9b42700c.jpg photo londonoutfitnemesisbabe4_zps7146a1a1.jpgLIPSTICK: RUSSIAN RED by MAC, HAIRBAND: SECOND HAND, TOP: H&M, JACKET: ISABELLA’S, SKIRT: SECOND HAND, SHOES: SECOND HAND, BAG: SECOND HAND

Den sidste dag, jeg opholdte mig i London, havde den smukkeste tåge lagt sig over byen om morgenen, så før jeg smuttede ud og fotografere og Isabella tog i skole, gik vi ned på gaden for at skye outfitbilleder. Outfittet her er faktisk set før under den Københavnske modeuge i august sidste år, men jeg synes den papegøjenederdel er så skøn at outfittet lige skulle luftes igen. Ja, jeg har ikke så meget at sige omkring mine styling-overvejelser end: rockabilly, maveskind og fin dame. Jeg er selv ret glad for det! Hvad synes I?

The last day I spent in London, the most beautiful fog had spread over the city in the morning, so before I went out photographing and Isabella went to school, we ran down in the street to shoot outfit photos. This outfit has been shown on the blog before, during CPH fashion week in August last year, but I loved the parrot skirt so much that I had to take the outfit out for an other spin. I haven’t got a lot to say about my thoughts of styling this outfit than: rockabilly, bellyskin and ladylike. I like it a lot! How about you?