new in: dobbelt A

 photo americanapparelnemesisbabenewindiscopantsleeotardwatch2_zps77792b22.jpg photo americanapparelnemesisbabenewindiscopantsleeotardwatch1_zps066afdc4.jpg

Nah, det er ikke et indlæg om Aalborg, men noget helt andet! Da jeg var i Paris, gik der ofte piger klædt i farverigt tøj rundt foran Grand Palais og delte poser ud fra American Apparel, hvori der var en 10%-rabatseddel i. Det gjorde at jeg nu så mig selv nødsaget til at slå et smut forbi AA-butikken, der lå fem minutter fra min lejlighed for at gøre nogle vigtige basiskøb: den opmærksomme og trofaste læser ved nok at jeg allerede har et par discobukser, som jeg købte for to år siden.. De er i mellemtiden, efter masser af brug og mangt en butyr, langsomt trevlet op i elastikken(som halvdelen af stoffet består af) mellem benene.. Til sidst hang der altså sådan en ærgerlig omgang løst stof og optrævlet buks omme bagpå at det var uforsvarligt ikke at friske diskobuksebeholdningen op med et par uoptrevlede bukser. Tjek! Mht. størrelse(det ved jeg nemlig at I vil spørge om), køber jeg altid min diskobuks i XS, selvom jeg oftest er en S – det er nemlig en regel at buksen skal købes i størrelsen mindre, hvis man ligger mellem to størrlser, eftersom der jo, som sagt, er ualmindeligt meget stræk i bukserne. Udover les pantalones discos, fik jeg mig en sort leotard(heldragt), som jeg tror bliver meget handy i flere henseender – for eksempel i selskab med en lækker jakke og en skødesløs manke. Sidst men ikke mindst var jeg analog og ansvarlig nok til at anskaffe mig et klassisk armbåndsur. Hvad synes I om mine køb?

When I was in Paris, there was often a couple of girls promenading around Grand Palais, handing out American Apparel-bags with 10% discount notes in them. That, of course, made it neccesary for me to stop by the Aa-shop that was about 5 minutes walking away from my apartment to do some important basic shopping: the attentive and loyal reader probably knows that I already am the proud owner of a pair of disco pants, which I bought two years ago.. They have, in the mean time after being used a lot and danced aound in, started unraveling in the elastic(of which half of the fabric consists) in beteen the legs.. Last time I got myself to wear them, there was a sad piece of un-elasticated fabric hanging on the back of the pants and I realised that anything butthan renewing my stock of disco pants was irresponsible. About the size(because I know you want to ask!), I always get my disco pant in an XS, even though I’m usually S – it is a rule that, if you are in between sizes, you should always go for the smaller one, since the pants are, af aforementioned, incredibly stretchy. Besides les pantalones discos, I got myself a black leotard, which i believe will come in handy for a cool outfit, maybe paired with a great jacket and a laid back hairdo. Last but not least, I was also responsible and analogue enough to get myself a classic wristwatch. How do you like my buys?