LFW SS15: kollektioner, der inspirerer

ENGLISH? CLICK HERE!

London Fashion Week er over og netop nu, som jeg sidder og skriver dette indlæg, er Milanos modeuge godt i gang og jeg med – men det skal ikke holde mig fra lige at kigge London-showene en ekstra gang igennem. Jeg har fundet tre kollektioner fra den engelske hovedstads shows, som alle giver mig mod på nogle forskellige ting – se med her:

 

Burberry SS15 i LDN

Hvem: Burberry Prorsum

Hvad: En klassisk frakke med interessante twists i form af fine farver, forskellige teksturer og et feminint bælte.

Hvordan: Selvom det er en sommerkollektion, er Bruberry Prorsums samling af SS15-jakker en skøn inspiration til denne vinters påklædning. Det er en smule svært at variere sit vinterlook, hvis man kun har én eller to frakker, men med en fin detalje som et tyl-bælte, kan jakken skifte karakter. Derudover giver de også inspiration til og mod på at anskaffe sig en farverig frakke til vinter, for at lysne det grå måneder op.

 

Preen SS15 i LDN

Hvem: Preen by Thornton Bregazzi

Hvad: Striber en masse – og flere forskellige slags!

Hvordan: Noget jeg tidligere har talt om her på bloggen er hvor gerne jeg vil til at klæde mig i striber.. Og denne kollektion fra Preen får mig bare det at have endnu mere lyst til striber – striber i forskellige farver, forskellige tykkelser, forskellige leder. Stirber over det hele! Det bliver en kæmpe ting(stol på mig) til foråret og sikkert også gennem næste efterår. Og jeg er så meget med på den.. ps. stik mig lige den der vidunderlige sweater med de stribede ærmer!

 

Roksanda SS15 i LDN

Hvem: Roksanda (Ilincic)

Hvad: Colourblocking og oversize jakker tilsat florlette skørter.

Hvordan: Roksanda, hvis kollektioner jeg tidligere har prist her på bloggen, har gjort det igen. Hun er, forbliver og har længe været dronningen af colourblocking, og jeg tvivler på at det nogenside vil gå væk. Hendes brug af “bløde” blå farver, turkis, rosa og den stærke røde, alle i kombination med hinanden, skaber de skønneste looks. Netop de farver i kombination med de skarpe, geometriske linjer på de store frakker giver mig lyst til at gå all in på colourblocking og spendere mit efterår og min vinter iført oversize, boxy blazere og tilsætte lækre, feminine skørter som en kontrast. Jeg mangler virkelig en oversize blazer.