En lille fit-guide til mine favorit jeans

I bloggens første par leveår sværgede jeg at jeg aldrig skulle gå i jeans. Forbudt! Det var for mainstream og jeg synes ikke man kunne have en original stil, hvis man gik i jeans. Den idé har jeg stille og roligt flyttet mig fra og ejer nu måske hele 8 par jeans – crazy. Heldigvis nogle nice nogle af slagsen! Jeg har for nyligt oplevet at de kan skifte lidt i størrelsen alt efter model og også nogle gange indenfor samme model og derfor har jeg smækket en lille guide hvad angår pasform i mine 4 yndlings jeans-modeller fra Monki og Asos.

Lige for at I har noget at kunne relatere pasformen af jeansene på min krop, så vil jeg sige at jeg har en timeglas-figur, altså er omkredsen ved mine hofter en del større end omkredsen ved min talje.

 

Indlægget indeholder affiliate-links som alle er markerede med *

 

MONKI KIMOMO

Kimomo er min favorit-model indenfor jeans. De er også mine første basic blå jeans og de sidder skidegodt – højtaljede, en smule cropped i budnen og lige en tand løse, så man kan bevæge sig i dem. De er ret bløde i materialet og så laver Monki dem i en hel masse forskellige slags, hvilket er superfedt. Dog skal man sørge for at prøve dem af, så snart man vil have en anden slags Kimomo end den basic, jeg har nemlig oplevet at Monkis Kimomo Two Blue* i samme størrelse som mine basic Kimomo* er en del strammere i det og nærmest sidder som en skinny jeans og ville jeg have dem til at sidde på samme måde som mine basic Kimomo skulle jeg nok gå en størrelse op.

Her er et par forskellige udgaver af de fine Kimomos, find links under collagen KIMOMO MID BLUE*, KIMOMO TWO BLUE*, KIMOMO GRL PWR*, KIMOMO EMBROIDERED*, KIMOMO PINK ACID*, KIMOMO BLACK ACID*

 

 MONKI TAIKI

Taiki er lige skridtet mere mom end Kimomo. De er højtaljede og cropped i bunden, og så er de ret løse i det. På mig sidder de mest løst omkring hofterne og lårene og så bliver de mere tættere i bunden. Det betyder at man(jeg i hvert fald) tit godt kan få lidt cameltoe i dem, fordi der er ekstra stof omkring hofterne. Der underlige ved den her model er, at jeg har to par i to forskellige størrelser, som sidder helt ens. De røde har jeg i 25, som er den størrelse, jeg plejer at bruge hos Monki og så har jeg de her vilde paillet-Taiki i en størrelse mindre, altså 24. Og de sidder helt ens. Så endnu en opfordring til lige at prøve jeansene før man køber, da de godt kan variere indenfor samme model.

Her er en omgang cool Taiki-udgaver og links til dem

TAIKI RED*, TAIKI BLACK SEQUIN*, TAIKI CLASSIC*, TAIKI BADGES*, TAIKI HEARTS*, TAIKI BLUE PATCH*

 

 ASOS MOM JEANS

Mine pink mom jeans er virkelig en favorit! Jeg har dem i 25, den samme størrelse, som jeg plejer at bruge.  Dog, da jeg fik dem med posten, var jeg lidt bange for om jeg overhovedet kunne passe dem. Jeg kunne godt komme i dem, men de sidder også godt til. De passer skidegodt til en figur som min, fordi de ved taljen er ret smalle og ved hofterne er bredere. De er så smalle i taljen at jeg var bange for om jeg kunne få dem op over hofterne, men så snart man har trukket dem op over røven, så sidder de godt. Mine sidder dog lidt strammere end de gør på modellen hos Asos og sidder også lidt til mellem ballerne(altså booty on show big time). Så jeg vil måske anbefale at hvis man vil have dem til at sidde lidt løst, som på modellen på billedet, skal man snuppe en størrelse større end man plejer.

Her er lidt flere lækkerier i samme model

 PINK MOM JEANS*, GREY MOM JEANS*, ROSE PATCH MOM JEANS*, PATCH MOM JEANS*, RIP HEM MOM JEANS*, BUSTED MOM JEANS*

 

 

 ASOS FARLEIGH HIGH WAIST SLIM MOM JEANS

De her skønne, skønne jeans er desværre ikke at finde nogen stedet mere, men modellen er heldigvis at finde hos Asos stadig i en masse fede udgaver. Dem her er virkelig nogle gode, højtaljede skinny jeans synes jeg. Jeg har den i en 24, som er lidt mindre end jeg plejer at bruge, men de passer stadig. De sidder godt nok også som var de smurt på og kvaliteten er lidt stiv i det indtil man lige får varmet dem op. Hvis de skal sidde ekstra stramt, så vil jeg sige at man godt kan købe dem i en størrelse mindre, som jeg har gjort, men ellers, så gå efter din normale størrelse.

Her er nogle cool Farleigh-udgaver! 

 BLACK BUCKLE*, FLARED BOW HEM*, PINK WASH*, SIDE STRIPE*, CHECKERED*, RAW HEM*

 

Har I nogle jeans anbefalinger? Eller er I også rendt ind i at størrelserne kan variere indenfor samme mærke eller model?