livsupdate + boligønsker

Bolig inspiration værelse interior decoration plantebord sofa ellos kate spade ikea puder retroDESK: KATE SPADE, PILLOWS, LAMPS, VASES, SMALL CHAIR, LADDER, PLANT TABLE, MAGAZINE HOLDER & SOFA: ELLOS, PLANT, CHAIR, RUG: IKEA

[show_shopthepost_widget id=”1220084″]

 

Endelig! Efter tre måneders fremleje og soven på små gæsteværelser siden mit ryk til København, er jeg nået i mål. Jeg har fundet mig et hjem! Et enormt værelse med dertilhørende walk-in(say what!) på Islands Brygge er det blevet til og jeg har endelig fundet mig et sted, hvor jeg kan begynde at være hjemme i hovedstaden. Jeg havde aldrig tænkt jeg skulle blive Amagerkaner(eller er man det, når man bor på Bryggen? Ser “Islands Bryggere” sig egentlig ikke mere som Indre By-typer end Amagerkanere? Oh well..), men sådan gik det, og jeg er umådeligt tilpas på Bryggen.

Dette tager mig nu til et nyt emne – mit værelse skal jo indrettes, og jeg går amok i indretningsdrømme og pinterest på det punkt for tiden!

Jeg er begyndt at kunne lide en mere hyggelig, retro, lidt eklektisk og gammeldags værelses-indretning, end mine tidligere ret hvide værelser, og er faldet pladask for mørkt træ, velour, guld og planter. Hvis ikke jeg passer på, kommer jeg til at bo som en bedstemor, så jeg er også ude i noget industrielt – stålhylder til tøj-opbevaring og bøger, og et vandrørs-stativ fra Stelew, som ville gå perfekt med Ellos’ ekstremt cool vandhane-gulvlampe. Hvis jeg lige havde en milliard kroner.
Jeg har mest lavet collagen herover som en inspiration og et produkt-moodboard til hvordan jeg gerne vil bo, da jeg planlægger at indrette mig mere med IKEA-diy-projekter(inklusiv store mænger af guldspray) og genbrugsmøbler(som min sofa og min kommode) for at holde budgettet så lavt som muligt. Måske kunne man fikse sig selv en pendant til Kate Spade-skrivebordet, så man kunne komme et stykke under de 15000kr det egentlig koster?

I får det hele at se, når jeg får indrettet mit nye hjem i en room-tour eller to i løbet af December!

 

Hvad er jeres bedste indretnings-tip? Og hvordan drømmer I om at bo?