lørdagens

outfit SEPTEMBER nemesis babe marie jensen danish blogger -8outfit SEPTEMBER nemesis babe marie jensen danish blogger -4outfit SEPTEMBER nemesis babe marie jensen danish blogger -3outfit SEPTEMBER nemesis babe marie jensen danish blogger -6outfit SEPTEMBER nemesis babe marie jensen danish blogger -1outfit SEPTEMBER nemesis babe marie jensen danish blogger -5outfit SEPTEMBER nemesis babe marie jensen danish blogger -7LIPS: KIKO, DRESS: WEEKDAY, COAT: SECOND HAND, SHOES: MARNI

I lørdags stod hele min dag i genbrugens tegn. Jeg havde en stand på Second Hand Bazaaren ved Dome of Visions i samarbejde med Tradono, hvor jeg og min veninde havde gang i biksen og fik solgt næsten alle vores medbragte sager. Vejret var dog knap så generøst som vores kunder, så efter en time rykkede vi standen in i Domen og holdt os der i tørvejr resten af dagen, indtil vi skulle deltage i Second Hand Fashion Showet samme sted, hvor jeg var dommer på aftenens genbrugsdesign-konkurrence.

Da tiden så kom til at skyde outfit-billeder, var regnen ikke stoppet og selvom min nye, pink sag kunne ligne en regnfrakke har bitter erfaring vist mig, at det er den ikke. Øv – jeg har fundet nogle mere praktiske alternativer til jer i bunden af indlægget her. Så vi flygtede ind i Den Sorte Diamant og benyttede os af de smukke omgivelser med dagslys – dog var det et lidt dystert regnvejrs-lys, så billederne fik en smule af den samme grumsede stemning, som det vejr, der lurede udenfor.

Min nye pink jakke er købt på et af Københavns mange loppemarkeder – der er altså mange gode ting at komme efter! – og så var jeg hoppet i en lækker, blød, ribbet strikkjole fra Weekday, der bare er en drøm at have på!

 

 

[show_shopthepost_widget id=”989341″]