lørdagens

gul-3yellow outfit nemesis babe blog pink lips-1 yellow outfit nemesis babe blog pink lips-3 gul-1yellow outfit nemesis babe blog pink lips-4gul-2LÆBER: KIKO, BH: WOOD WOOD, SKJORTE & NEDERDEL: SECOND HAND, TASKE: ASOS, SKO: H&M

Det er lidt for længe siden jeg har hoppet i et nogenlunde monokromt outfit.. og med monokromt mener jeg helt pink eller helt blåt eller helt gult, som mit outfit i går næsten var – en farve jeg er helt tosset med! Men jeg kunne ikke helt dy mig for at smide et par pink sko i puljen med en god matchende læbestift og den hvide rygsæk for at give outfittet en smule mere liv.

Jeg nåede lige at få fotograferet mit outfit mellem en vagt på min arbejde og et shoot til et indlæg I snart får at se – tjek min instagram for at få et sneak peak på hvad det bliver.. Jeg kan love for det er godt!

Det er også derfor jeg gav den em smule gas med frisuren på sådan en almindelig lørdag eftermiddag, men ih, hvor er det faktisk lækkert af have en lidt overdådig, 70’er-agtig frisure uden en festlig anledning.. hvorfor ikke give den en smule gas, bare fordi man kan?

Hvad synes I om mit look?

Og hvilken farve ville I iklæde jer fra top til tå?

SHOP MIT LOOK
[show_shopthepost_widget id=”130698″]