Lopper på Havnen – kom og køb mit tøj!

 photo IMG_1886_zps89f74361.jpgSponsored post

Noget tid efter jeg åbnede min tictail-shop gik salget derindefra lidt i stå, så da Tanja – tidligere ejer af Det Gyldne Dådyr – der står for det nye loppemarked i Aalborg, Lopper på Havnen, spurgte mig om jeg kunne tænke mig at have en på loppemarkedet, kunne jeg ikke afslå! Jeg har stadig en god sæk tøj liggende og har for nyligt også ryddet lidt yderligere ud i garderoben, så jeg rigtig kan sælge en masse på loppemarkedet. Det hele kommer til at foregå nede ved Jomfu Ane-parken på havnen i Aalborg d. 18. august fra 10-16 og der vil være stande fra diverse Aalborg-butikker plus lækker musik fra Raggatech og De Grønne Lejesvende. Jeg kan slet ikke vente med at komme ud og sælge lidt mere ud af mine sager og jeg håber selvfølgelig på at se jer dernede! Ps.: der er stadig ledige stande, så hvis I også selv vil sælge ud kan I klikke jer ind på Lopper på Havnens facebook, læse lidt mere om det hele og booke en stand.

Some time after opening my Tictail-shop, the sale from inthere has pretty much stopped, so when Tanja – the previous owner of Det Gyldne Dådyr – who is responsible for the new flea market in Aalborg, Lopper på Havnen, asked me if I wanted a stand, I couldn’t decline! I still have a big bag of clothes lying around, waiting to be passed into someone elses hands and I even cleared out my wardrobe a bit more recently, I’m so ready to start selling it all on the flea market. It’s all going down on the Aalborg harbour near Jomfru Ane-parken on the 18th of August from 10-16 and there will be stands from various Aalborg-stores plus some great music from Raggatech and De Grønne Lejesvende. I really hope to see you all there! Ps.: there are still more stands, so if you want to book one, go to the Lopper på Havnen’s Facebook page to read more about it and book a stand.