lørdagens

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketLIPSTICK: PINK NOUVEAU by MAC, T-SHIRT: SECOND HAND, PANTS: SECOND HAND, SHOES: H&M

I lørdags gik jeg all in på pink.. det er ret lang tid siden, jeg har gjort det, ikke? Jeg overvejede at smide et eller andet kontrasterende ind i outfittet, men jeg bestemte mig for at nogle gange er det også fint at holde det simpelt og spille på én tangent for en gangs skyld. Og når det er pink, bliver det jo alligevel ikke alt for kedeligt 🙂 Jeg synes også det er lidt hyggeligt at det lidt ligner en buksedragt og at bukserne er foldede op, så de splejsede (og ualmindeligt blege) skanker stikker ud for neden. Jeg er godt klar over, at I også så de samme negle i sidste outfitindlæg, men jeg synes de passede så fint ind med det pink, synes I ikke?

Saturday I went all in on pink.. it’s been quite some time since I did that, right? I considered to put something contrasting into the outfit, but I decided that sometimes simplicity and playing just one note can be quite nice as well. And shen it’s pink, it can’t get too boring 🙂 I also think the fact that it looks like a jumpsuit is quite nice and the fact that the fants are rolled up so those skinny(and incredibly pale) ankles are visible. I know that I also posted the same manicure in my last outfit post, but I really liked them with all of the pink here, don’t you think it’s nice?