new in: pomme apfel apple

PhotobucketPhotobucketPhotobucketFor cirka tre måneder siden var jeg omkring secondhand-butikken, So Ein Ding, på Nørregade i Aarhus, hvor jeg spottede denne lækre æble-sweater, dog købte jeg den ikke.. Men da jeg kom forbi igen i sidste uge, kunne jeg altså ikke dy mig for at spørge om de stadig havde den i butikken og mon ikke om den var der! Jeg gik ud fra at det måtte være skæbnen, der skreg mig ind i hovedet, at nu var det tid til en ny sweater, så med hjem kom den! Jeg synes simpelthen den er åh, så fin, og de små pallietæbler er helt fantastiske. Jeg overvejer at købe flere palietter og dække æblerne, der ikke har pallietter på til med dem, men nu får vi lige at se – den er i hvert fald dejlig, den sweater, og så er den lang nok til at blive brugt som kjole – endnu et plus! Hvad synes I om den?

About three months ago, I stopped by the second hand shop, So Ein Ding, on Nørregade in Aarhus, where I spotted this gorgeous apple-sweater, but for some reason I didn’t buy it.. But when I came by the shop again last week, I couldn’t help myselft not to ask if they still had the sweater and they did! I assumed that this was fate screaming in my face, that it was time to get a new sweater and so I bought it. I think it’s oh, so fine, and the little sequined apples are just amazing. I’m considering buying more sequins to cover the un-sequined apples but let’s see.. It is a great sweater and it’s just long enought to be a dress as well – another plus! How do you like it?