lørdagens i barcelona

LIPS: L’OREAL, T-SHIRT, BAG & SHOES: SECOND HAND, SKIRT: DIY

I kan tro at vi nyder solen hernede i Barcelona, min søster og jeg. I går havde jeg iført mig min skønne papegøje-t-shirt, hjemmesyede nederdel og bowlingsko, da vi brugte dagen på at besøge en lokal sweater-designer(læs med i morgen!), samt at gå en tur på hele 10km tur retur for at besøge et af Barcelonas store loppemarkeder – pyha! Jeg havde sammensat outfittet udfra farverne på den fantastiske broderede papegøje på min t-shirt og jeg synes det blev så skønt og farverigt! I får mere at se til vores Barcelona-tur i løbet af de næste par dage, så husk endelig at kigge med – og forresten, hvad synes I om mit papegøje-look?

My sister and I are really enjoying the wonderful sunny weather here in Barcelona. Yesterday I had put on my great parrot-tee, diy skirt and bowling shoes, on a day spent on visiting a local sweater designer(stay tuned for tomorrow about that!), and taking a 5km walk back and forth to one of Barcelonas big flea markets – phew! I’d put the outfit together with the embroidered parrot’s colors in mind and I think it turned out so nice and colorful! You’ll get a closer look at our Barcelona trip soon, so remember to check in on the blog during the next few days – oh, and how do you like my parrot look?

lørdagens i barcelona

LIPS: L’OREAL, T-SHIRT, BAG & SHOES: SECOND HAND, SKIRT: DIY

I kan tro at vi nyder solen hernede i Barcelona, min søster og jeg. I går havde jeg iført mig min skønne papegøje-t-shirt, hjemmesyede nederdel og bowlingsko, da vi brugte dagen på at besøge en lokal sweater-designer(læs med i morgen!), samt at gå en tur på hele 10km tur retur for at besøge et af Barcelonas store loppemarkeder – pyha! Jeg havde sammensat outfittet udfra farverne på den fantastiske broderede papegøje på min t-shirt og jeg synes det blev så skønt og farverigt! I får mere at se til vores Barcelona-tur i løbet af de næste par dage, så husk endelig at kigge med – og forresten, hvad synes I om mit papegøje-look?

My sister and I are really enjoying the wonderful sunny weather here in Barcelona. Yesterday I had put on my great parrot-tee, diy skirt and bowling shoes, on a day spent on visiting a local sweater designer(stay tuned for tomorrow about that!), and taking a 5km walk back and forth to one of Barcelonas big flea markets – phew! I’d put the outfit together with the embroidered parrot’s colors in mind and I think it turned out so nice and colorful! You’ll get a closer look at our Barcelona trip soon, so remember to check in on the blog during the next few days – oh, and how do you like my parrot look?