Mandagens

neon-4 neon-1-2 neon-3-2 neon-1dob neon-2 neon-4-2SOLBBRILLER: MONOKELLÆBER: & OTHER STORIES og MAC, SKJORTE & SHORTS: SECOND HAND, SANDALER: ZARA, RYGSÆK: FJÄLLRÄVEN

I dag, sammen med mit outfit fra i mandags, har vi to debuter her på bloggen. Den første debut er en jeg har glædet mig til længe – nemlig debuten af outfit-fotos med mit 85mm objektiv.. Iiih, hvor er det altså lækkert! Jeg synes I hvert fald selv at kunne se en tydelig forskel i kvaliteten af mine outfitbilleder med mit 85mm i forhold til billederne mit 50mm.. Mums! Den anden debut er af en lidt anden kaliber – outfittet her havde jeg nemlig på i mandags, hvor jeg brugte dagen sammen med min søde kæreste(ups, for sådan en har jeg fået), som for første gang hjalp mig med at fotografere mit outfit.. og heldigvis er han super til at tage mine billeder – jeg behøvede næsten ikke at redigere særlig meget andet end bare lyset på billederne! Jeg kom måske endda til, efter at have rost ham for at tage så lækre billeder, at udbryde “Hvor er det bare vigtigt!”.. Ehem, sådan kender man vel en blogger, hva?

Nå, men lad os vende blikket mod mit outfit! Jeg gik all in på sommer-looket med de vildeste farver, jeg kunne finde i garderoben og endte med mine neonfarvede 80’er-shorts, min net-skjorte og en slags neon-laksefarvet læbestift, som jeg blandede af min vilde, orange læbestift fra & Other Stories, og min neon-pink Candy Yum-Yum-læbestift fra MAC. Hvor er det altså skønt, at vejret endelig har tilpasset sig min trang til at bruge vilde, sommerlige farver og korte shorts!

Hvad synes I om mit outfit og de lækre nye billeder?
SHOP MIT LOOK:
[show_shopthepost_widget id=”74006″]