Mandagens i London

LONDON dag 4-14 LONDON dag 4-6 LONDON dag 4-12 LONDON dag 4-3 LONDON dag 4-7 LONDON dag 4-8LONDON dag 4-13SWEATER: SECOND HAND, SKØRT: MADS NØRGAARD (GAVE), TASKE: LOVE MOSCHINO (GAVE FRA SARENZA) SOKKER: H&M, SKO: MARNI

På min sidste dag i London overskred jeg lidt mine egne grænser. I har nok allerede opdaget det: jeg valgte ikke at tage læbestift på og gav den i stedet en smule gas med blå creme-øjenskygge.. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har haft øjenskygge på i stedet for læbestift(udover nogle skræmmende minder fra folkeskolen), men jeg synes egentlig det gik ganske udemærket!

Jeg havde nemlig matchet min make-up til mit blå-lilla, multiprintede outfit – som jeg lige må indrømme, at jeg selv er ret stolt af – og blå læber ville jo se en smule underligt ud. Mit outfit var et ganske udemærket overgangs-outfit, synes jeg – en langærmet sweater med en nederdel og et par sokker i skoene.. Og så lader vi lige som om at solen ikke bagte så forfærdeligt meget at det slet ikke var nødvendigt at klæde sig efter årstiden. Oh well.. Jeg var vild med outfittet alligevel!

Jeg så sådan ud i mandags, da jeg var sammen med min skønne, savnede veninde og medbloggerinde, Isabella, som bor I London(hvorfor så langt væk?) og hjalp mig med at skyde billederne her.

Hvad synes I om mit kølige look?

 

SHOP MIT LOOK

[show_shopthepost_widget id=”270690″]