mandagens til Elle Style Awards

outfit May nemesis babe marie jensen danish blogger at elle style awards-7 outfit May nemesis babe marie jensen danish blogger at elle style awards-5 outfit May nemesis babe marie jensen danish blogger at elle style awards-3 outfit May nemesis babe marie jensen danish blogger at elle style awards-8 outfit May nemesis babe marie jensen danish blogger at elle style awards-1 outfit May nemesis babe marie jensen danish blogger at elle style awards-6 outfit May nemesis babe marie jensen danish blogger at elle style awards-4 outfit May nemesis babe marie jensen danish blogger at elle style awards-2LÆBER: RUSSIAN RED fra MAC, KJOLE: NICHOLAS NYBRO, TASKE: ADAX, SKO: SHOESHIBAR

I mandags kom jeg endnu en tur til København – denne gang var jeg afsted for igen at deltage i Elle Style Awards middagen og for at se showet(der forresten også bliver sendt på kanal4 i aften). Vanen tro havde jeg fulgtes med søde Cathrine, som jeg skød outfitbilleder med ude ved DR Byen før vi gik ind – hun var iført den mest formidable H&M-kjole og jeg var hoppet i en sag, som jeg selv er helt væk i!

Da jeg besøgte Nicholas Nybro i sidste uge, kunne jeg nemlig ikke lade være med at høre, om ikke jeg måtte låne en af hans fine sager til ESA og vi kom sammen frem til at jeg naturligvis skulle hoppe i et orange silkeskrud af en kjole med flæser ved brystet og en – ifølge mig – hamrendes fed og street-agtig detalje ved bundsømmen, det skrigorange kæmpesnørebånd og en pudsig posende form, der fik kjolen til at syne mere som en buksedragt. Jeg har besluttet mig for, at når den skal stå på modeuge, fine fester, Modeblogprisen(hvor jeg bar Agurk) eller Elle Style Awards, vil jeg helst klæde mig i enten genbrug eller nye designere, som jeg synes gerne må få et skub fremad, og det passede Nicholas jo perfekt ind!

Jeg valgte at style den lidt pudsige kjole i overenstemmelse med dresscoden “black tie”, som nok er lidt mere formel, end hvad jeg er vant til, med et ret klassisk make-uplook i form af gode gamle flydende eyeliner og dybrøde læber, tilsatte den en frisure der gerne skulle være helt glat, slikket og elegant, men som vinden blæste helt ud af form, ligesom den gjorde kjolen, da vi skød billederne. For at køre videre på det klassiske look blev kjolen også tilsat en ret så elegant dametaske noget så sjældent, i hvert fald i min garderobe, som sorte stiletter. Jeg og mine fødder havde komplet glemt følelsen af 6 timer i træk på tæerne, men til gengæld blev den udlignet af følelsen af at være fin dame og have hamrendes gode stænger imens, som absolut gav et lille skub i forhold til ikke at smide skoene halvvejs inde i middagen.

 

Hvad synes I om mit ESA look?

[show_shopthepost_widget id=”716511″]