Kickstart produktionen for Agurk Studio!

Lige siden jeg lærte Agurk Studio at kende – deres hamrendes lækre og sjove streetwear og pigernes bæredygtige designfilosofi – har jeg været tosset med dem. I har sikkert spottet dem en gang eller fem her på bloggen og de kommer absolut til at kigge ind på bloggen en gang imellem fremover, også!

Denne gang kigger Agurk forbi bloggen, fordi pigerne skal til at sætte deres første produktion i gang og derfor har valgt at gå crowdfunding-vejen med et kickstarterprojekt, hvor jeg har fået lov at være med i deres kickstarter-video. Det går i al enkelthed ud på, at alle kan gå ind på siden HER og støtte Agurks produktion af deres første kollektion, der kommer til at blive solgt i butikker i København, Hamborg of Berlin og oven i hatten, kan man også få en af Agurks fine sager med i købet, alt efter hvor mange penge man vælger at støtte dem med.

Her kan I finde en oversigt over de lækre ting, I kan få med i købet, når I støtter Agurk-pigernes produktion af kollektionen(pænt, pænt, pænt!) – den vidunderlige kappe, jeg havde på HER er også at få fingrene i.. Ikke dårligt!

 

REWARDS-OVERVIEW-web

 

Jeg har allerede været inde og støtte pigerne og jeg vil så absolut opfordre alle til at gøre det samme, så Agurk kan få opfyldt drømmen om at komme på markedet i modeverdenen. STØT AGURK HER! 

 

Hvad synes I om idéen med crowdfunding og Agurks nye kollektion?