Marie på arbejde: mine all-time favorit fotografier

Åh, kender I det, når man laver noget, man bare er rigtig stolt af? Det kender jeg helt vildt meget lige nu. I starten af marts var jeg med Rainbow-holdet i min skoles fotostudie i Malmö for at skyde kampagnebilleder af det seneste skud på stammen, de fineste tassel-øreringe i smukke, smukke farver.

Vi skød dem på de fineste modeller, Aziza og min kære blogger-kollega Stine. Hele udgangspunktet for shootet var det smukke i kontraster og farvekombinationer, en fokus på glæde, nærhed og søsterskab. Jeg er så vild med de her billeder, at jeg slet ikke kan komme over det. Vi har kørt absolut ingen retouchering af billederne, hvilket jeg synes giver dem et mere interessant look. For eksempel er Stines akne-ar med til at give billederne meget mere karakter – specielt på det sidste billede her i indlægget. Så fint!

Jeg synes virkelig at retoucherede beauty-billeder giver en helt anden fornemmelse end dem vi er vant til at se med kunstigt perfekt, blød og glat hud. Hvorfor ikke tage alt det karaktergivende i et ansigt med i stedet for at anonymisere? Det her er jo så meget federe.

Man kan forresten købe de fine øreringe her!

Hvad synes I?