citrus winter

GLASSES: LOUIS NIELSEN(similar/asos*), SHIRT: SECOND HAND(similar/gina tricot*), SCARF: SECOND HAND(similar/gina tricot*), JEANS: WEEKDAY,* SHOES: VAGABOND(similar/vagabond*)
photo: Regine Vilhelmsborg

For noget tid siden skrev Regine til mig. Hun skrev om hvor glad hun er for at fotografere og så sendte hun en ret fin portefølje med af billeder hun havde taget – og så er hun ret dygtig! Vi skrev lidt frem og tilbage og endte med at tage en kop kaffe sammen og snakke om hvilke billeder vi begge drømmer om at kunne tage. Vi brainstormede locations, farver, idéer og kom frem til at vi skal ud og skyde nogle billeder sammen snart.

Heldigvis havde Regine også sit kamera med den dag og jeg havde et – hvis jeg selv skal sige det – super lækkert og sommerligt outfit på, som jeg faktisk gerne ville have lidt billeder af. De der gule bukser altså*, åååh!. Så vi prøvede lidt af nede ved søerne og jeg blev ret glad for resultatet, selvom vi ikke skød så længe, fordi jeg ikke kunne holde kulden ud.

Næste gang vi skal skyde, skal der lige være lidt varmere, og så glæder jeg mig til at se hvilke skønne billeder vi kan få taget!

Get the look(affiliate)