Marie på TV – endnu en udsendelse

marie-my-nemesis-babe-kanal-4-besat-af-skonhed-4

I onsdags blev det første afsnit af programmet “Besat af Skønhed” sendt på Kanal 4. En programserie, som jeg er med i og optog med et tv-hold til tre episoder i den seks episoder lange serie.

Som en lille service for de af jer der ikke har mulighed for programmet kommer her et indlæg der giver en lille opsummering af hvad der skete i de dele af programmet, hvor jeg var med og nedenfor kan I kigge med på et par screenshots fra programmet. Da jeg ikke selv har tv har jeg måttet købe mig adgang til at se programmet på Dplay, hvor afsnit nummer to faktisk allerede ligger for abonnenter, selvom det først udsendes i morgen.

I programmet møder man 5 forskellige kvinder med hvert sit syn på skønhed – de andre fire der var med i programmet har alle noget at gøre med skønhedsoperationer af forskellige arter, og jeg snakker om vigtigheden af tøj i forhold til at udtrykke sig æstetisk. Det meste af min del af programmet er en introduktion til hvem jeg er, hvad jeg laver og hvorfor tøj er så vigtigt for mig som kommunikationsmiddel og for mit humør og min selvtillid. I programmet følger man mig på besøg hos et PR-bureau, hvor jeg skal hente en fjerjakke(I husker den nok her fra) som jeg skal fotografere til bloggen.

I det næste afsnit som udsendes i morgen, onsdag, aften kl. 21 på Kanal4 følger programmet med ud på et outfitshoot med min blogger-pal, Stine, der var så skøn at akkompagnere mig – skønt!

 

marie-my-nemesis-babe-kanal-4-besat-af-skonhed-5 marie-my-nemesis-babe-kanal-4-besat-af-skonhed-3 marie-my-nemesis-babe-kanal-4-besat-af-skonhed-6 marie-my-nemesis-babe-kanal-4-besat-af-skonhed-1 marie-my-nemesis-babe-kanal-4-besat-af-skonhed-8 marie-my-nemesis-babe-kanal-4-besat-af-skonhed-9