NYFW SS17 – favorit looks & trends

untitled photos sourced from VogueRunway, collage by me

Fashion month er begyndt i New York og kører allerede på fuldt drøn. Det samme gør min tommelfinger henover skærmen på min telefon, når jeg gennemgår looks fra hver og en kollektion fra modeugen, pinner mine favoritter, og hitter ud af hvad jeg skal vise jer fra modeugen.

Det fede ved at have en personlig modeblog er jo, at jeg ikke nødvendigvis behøver vise noget frem bare fordi det er en trend, selvom jeg ikke kan lide det. Næ! Jeg kan bare sidde og swipe forbi al det leopard- og slange-print, der bliver ved med at poppe op og gå direkte til godterne igen. Man skal aldrig sige aldrig, men chancerne for at I kommer til at se dyreprint her på bloggen er smallere end en modeuge-models talje(altså, de tynde af dem skal det lige siges, nu da brands under NYFW som Opening Ceremony, Tome og Christian Siriano er begyndt at sende flere forskellige størrelser ned af catwalken).

Men tilbage til de trends, jeg er glad for! En ting, jeg selv er helt tosset med – som I også så her og her – er miks af striber i forskellige retninger, hvilket jeg har set gå ned af samtlige catwalks fra min Vogue Runway-app. Og mønstermiks af forskellige grafiske elementer. Miks af transparante og ikke-transparante materialer. Miks generelt. En anden ting, jeg personligt elsker er klare farver – gul, orange, rød, pink – mums er det eneste jeg kan sige!

Det var de trends, jeg ville vise frem denne gang – der er stadig masser af interessante trends, som I kommer til at se mere til når jeg gennemgår London, Milano og Paris’ modeuger(ja, så forudsigeligt synes jeg det plejer at være, at man kan se alle strømningerne allerede fra NYFW)!

 

Hvilke looks er jeres favoritter?