Marie på styling-job

Photography: Louise Thornfeldt, Styling: Marie My, MUA: Cecillie Andersen, Model: Isala Parly / Le Management

Lige pt. er jeg i fuld sving med at samle materiale til at smække endnu en hjemmeside sammen – nemlig en portefølje med alt det arbejde, som jeg har lavet ved siden af bloggen. Fotografi, produktion, art direction, modelarbejde og ikke mindst styling! Og en af de seneste opgaver jeg har været på som stylist var et en-dags job på test shoot for Le Management, hvor seje Louise(hvis søster jeg har skudt denne serie med) er hus-fotograf.

Praktisk talt, stylede jeg helt nye modeller, så de kunne få deres første billeder i deres egen portefølje. En af mine favoritter at style var søde Isala, eftersom jeg havde fået lov til at give den lidt mere gas med tøjet. På moodboardet stod der high fashion og farver og selvom mange af billederne er gjort sort-hvide, skal I vide at der var smæk på den. Jeg havde været forbi Henrik Vibskov hos Agency V og hentet påskegule, stive silkesæt og drømme-pølsebords-sweateren. Yum!

Hvad synes I om billederne og stylingen?