Marie til hverdag

 photo instaoutfits_zps42df19fb.pngTil trods for at jeg for tiden har enorme mænger af fritid/blog-arbejde-tid, får jeg desværre ikke skudt så mange outfitbilleder til bloggen som jeg ville ønske, eftersom alle dem, der hjælper mig med at tage billederne også har andre ting at tage sig til. Til gengæld får jeg faktisk, i større grad end hvad jeg plejer, snuppet et billede af hvad jeg har på til instagram(@nemesisbabe) en gang i mellem. Jeg havde en periode for nylig, hvor jeg næsten ikke levede i andet end slasketøj og droppede at klæde mig godt på at lægge make-up før jeg gik ud af døren – men nu har jeg fået rusket op i mig selv! Så selvom jeg ikke har store planer for dagen og måske kun skal bruge den derhjemme, hopper jeg hver morgen i et outfit, jeg synes jeg kan være bekendt at vise frem – også selvom det ikke bliver det. Det er så dejligt forfriskende at huske at klæde sig godt på hver dag, så jeg rigtig kan nyde godt af den kæmpe garderobe jeg har! Billederne herover er fra dage, hvor jeg har været på arbejde, på vej i byen og endda fra denne morgen efter en tur til frisøren. Så ja, således ser jeg ud til hverdag, når jeg ikke lige får snuppet outfit-billeder – hvilket look kan I bedst lide?