Marie til modefest: Elle Style Awards

foto 1 Som mine instagram- og facebook-følgere nok opdagede i går, var jeg smuttet til København for at deltage i årets Elle Style Awards – jeg havde ikke mit kamera med ind til eventet, så her kommer en lille historie med mine insta-billeder fra aftenen i går.
Jeg og en håndfuld andre søde bloggere var nemlig blevet inviteret til den utroligt smarte modebegivenhed – og ikke bare kun til showet, næ nej, også til den fine middag med modens top, diverse kendisser og musikere. Jo, lille Marie med til modemiddag med modens elite i landet, som en af de omkring 350 mennesker, Elle havde udvalgt. Tænk sig lige. Er der et tidspunkt mit ydmyge jyde-gen slår til, så var det i går aftes, hvor jeg ingen idé havde om hvad jeg skulle gøre med mig selv og al den fancyhed! Men lad os starte fra starten..

foto 2Efter en 5 timers togtur fra Aalborg til København med gallakjole i tasken og halv-besværligt tøjskift fra mit bløde rejse-tøj til den fine guldkjole på togets meget lille toilet, drog jeg mod hårsalonen Suka i Hyskenstræde, hvor jeg mødte Cathrine, der havde fået håret sat og gav mig en smule mindreværdskomplekser hvad angik den fesne frisure jeg havde efter den lange togtur – og ih, den kjole! Hvis der var noget, der kunne få mig til ikke at føle mig fin nok i min ellers fantastiske guld-vintagekjole, så var det godt nok Cathrines formidable flæsekjole. Efter Cathrines tur til frisøren drog vi mod DR koncerthuset, hvor vi snuppede billeder af hinandens outfits og smuttede ind til eventet – flere billeder af mit outfit kommer i morgen!

 

 

foto 3 Efter at have været forbi pressevæggen, drukket velkomstdrinks og gået betaget(og forvirret, for mit vedkommende) rundt omkring en masse indflydelsesrige mennesker blev vi gennet op til middagen, hvor bordene var dækket i komplet lyserøde toner(Marie for 10 år siden ville have været i himlen) med gaver, fri bar-kort og billetter til showet. Det der med at se min eget navn skrevet på et bordkort til et sådant event var nok noget af det mest fantastiske. I ved, når man har haft en drøm om et liv i modebranchen siden man var barn og så ser sit eget navn på bordet til et af Danmarks største modeevents.. Det er godt nok vildt! Mine veninder har tit sagt “Tænk hvis Marie, 10 år, havde vidst at det her ville ske!” hver gang det går godt for mig med bloggen og det var netop det, jeg tænkte på, da jeg stod ved mit bord i går aftes. Tænk sig lige! Så naturligvis har jeg da taget bordkortet med hjem, som et lille minde til mig selv om, at jeg er i gang med at få min drøm til at gå i opfyldelse.. Wow!

Jeg sad til bords med blandt andre søde Christina, Funda og de dygtige folk fra Baum und Pferdgarten, som jeg havde det skønt med – ualmindelig fin mad og mindst lige så fint selskab var slet ikke at kimse af! Senere, før vi alle blev bedt om at smutte op i koncertsalen, tog jeg mig sammen og fik sneget mig hen til Marie Jedigs bord, hvor fantastiske Oh Land sad og fik fremlagt en idé for hende, som jeg længe har gået og pønset på til bloggen – så om nogle måneder skal I gerne kunne forvente jer et lille kig omkring NEMESIS BABE fra Oh Lands side – så meget kan jeg da sige.. Uuuuh!

 

fotoEfter middagen stod den på showet som var ret spektakulært. Igen slog det mig hvor beæret jeg følte mig over at være blevet inviteret til sådan et event – det var hundredevis af mennesker, der havde betalt for at komme ind og se Elle Style Awards-showet, medens jeg var blevet pænt inviteret til at se det af Elle. Tænk sig lige(og tænk sig lige, hvor mange gange jeg har fået sagt “tænk sig lige” i løbet af de sidste 24 timer). Showet kan I se på søndag på TV3 Puls, så jeg skal nok lade være med at fortælle for meget om hvad, der skete, hvem, der dansede og hvem, der fik hvilke priser.

 

foto 4Efter det flotte show måtte jeg desværre skippe VIP-festen og den fri bar, for når man kommer fra Aalborg og intet sted at sove har i hovedstaden, må man ty til at sove i toget i stedet. Så jeg sprang i en taxa mod hovedbanen, hentede min rejsetaske med skiftetøj og computer og lidt over midnat var jeg klar til at stige på toget mod Aalborg med det en fuldstændig fantastisk oplevelse i bagagen, det seneste Elle i hånden og viden om hvor mine fine Vivienne Westwood sko rigtigt skaver.

Sikken aften!

 

Hvad er det vildeste I har oplevet?