Marie udenpå 2013, del 1

1 2345 – 6 – 7 – 89101112

Så er vi snart nået til bloggens fjerde fejring af nytåret og i den anledning har jeg bestemt mig for at grave op i arkiverne og og tage et kig tilbage på hvad jeg har iført mig det seneste år. De outfits I ser her går fra januar og indtil engang i sommer – grunden til det er lidt tyndt med vinterlige outfits er, at jeg det meste af januar og februar var ude at rejse til modeuge og jeg har valgt kun at rode op i mine hverdags-outfits i disse indlæg. Hvis I vil se information om hvad jeg havde på eller flere billeder af mine outfits, kan I klikke på tallene under billederne(nummer 7 kunne jeg desværre ikke finde)! Det er lidt pudsigt at kigge tilbage på hvad jeg har haft på – både fordi den kan inspirere én igen, men også fordi jeg kan huske hvad jeg lavede hver dag jeg havde disse outfits på(f.x: jeg spiste en rigtig dårlig muffin iført outfit 1, fandt et loppemarked i en kirke iført nummer 4, havde lige været til yoga på nummer 6, var til asiatisk festival i outfit 9 og fik stjålet min telefon af kunder på arbejdet iført nummer 11). Mine egne favoritter her er helt klart nummer 2, 7 9 og 11 eftersom jeg synes de er ret gennemførte hver især – og havde hver deres frisure også, endda!  Hvilke outfits er jeres favoritter og hvorfor?

Now we’re almost at the fourth celebration of the New Year on the blog, and because of that, I decided to dig up my old looks from this past year from the archives. The outfits here are from January through some time in the summer – the reason that there aren’t a lot of winter outfits is that I was traveling a lot for fashion weeks in January and February, and I decided only to put up my “real life” outfits in these posts. If you want to see credits for the clothes that I’m wearing or see more photos of the outfits, just click the numbers below the photos(unfortunately I couldn’t find number 7)! It’s kind of funny looking back at what I’ve been wearing, since it can re-inspire me for future outfits, but I also remember exactly what I was doing every day I was wearing these outfits(for example, I ate a bad muffin wearing outfit 1, found a flea market in a church wearing number 4, had just done a yoga class before shooting number 6, went to an asian festival in number 9 and had my phone stolen by costumers on my job wearing number 11). My own faves here are definitely 2, 7, 9 and 11, since I like how thought through they are and they even had each their hairstyle and theme, too! Which ones are your faves and why?