new in: sving i skørtet

 photo skoslashrter-2_zps57dcafa0.jpg photo skoslashrter-1_zpse34f4faa.jpgIngen tur til Paris bør forbigå uden indkøb af second hand-tøj. Det er reglen. Så derfor slog jeg naturligvis et smut forbi Kilo-shop i Saint-Germain-des-Près, da jeg alligevel var dernede for at shoppe billige cremer og apotekersager under min Pariserweekend for to uger siden. Jeg var egentlig på udkig efter et helt outfit, da min kuffert ikke var kommet med flyet i første omgang, men netop som jeg stod i butikken og vejede disse fantastiske skørter imod hinanden, fik jeg en sms om at min bagage lige var ankommet til Paris..Og så kom der jo ganske nye boller på suppen – jeg behøvede jo ikke længere at købe et helt sæt, men kunne bare vælge og vrage. Jeg tog de to vigtigste ting med hjem: en hvid lædernederdel – eftersom det er noget af en basisting, jeg har manglet længe plus den bare er lækker – og en regnbuestribet, plisseret striknederdel – endelig en vinterlig underdel, jeg kan forholde mig til, og så i alle farver, bingo! Lædernederdelen regner jeg med at bruge med farverige og printede striktrøjer, og den stribede vil jeg bruge med en enkel, langærmet, hvid bluse med stor halsudskæring, et sort bælte, røde læber og en høj knold – meget Carrie-agtigt, I ved(den SATC-julekalender på tv3 er falder virkelig i god jord hos mig!). Hvad synes I om mine Parisiske genbrugskøb? 

No trip to Paris may pass without buying second hand clothes. That is the rule. So therefore I went by the Kilo-shop in Saint-Germain-des-Près, when I was in the area for shopping cheap creams and pharmacy stuff during my Paris weekend two weeks ago. I was actually looking for an entire outfit, since my suitcase didn’t get on my plane, but just as I was in the store, trying to decide which skirt to make an outfit with, I got a text telling me that my suitcase had just arrived in Paris.. And that surely did change everything – I didn’t need to pick one outfit and therefore decided to go for both these great skirts: A white leather skirt – something quite basic, I’ve been needing for months – and a rainbow striped, pleats knit-skirt – finally a decent winter skirt and in every color, bingo! I count on wearing the leather skirt with printed and colorful knits, and the striped skirt with a simple, long sleeved, white blouse with a boatneck, a black belt, red lips and a high bun – very Carrie, you know(the SATC-advent calendar on tv3 is really inspiring me!). How do you like my Paris buys?