Med Monki på Roskilde Festival – outfit-extravaganza!

INLÆGGET ER SPONSORERET OG UDGIVET I SAMARBEJDE MED MONKI

Som en sidste del af mit festival-job for Monki var jeg afsted på Roskilde festival iført mine bedste #monkistyle-outfits, mens jeg skød både mine egne outfit samt street style og stemningsbilleder for Monki – I får også snart en lille håndfuld street style fra Roskilde her på bloggen!

 

outfit-5 outfit-2 outfit-6 outfit-1

MONKI-DRESS, MONKI-SUNNIES(similar), SHOES: SUPERGA

Mit første Monki-outfit var den fineste, omend lidt varme, orange og blå psykedelisk mønstrede kjole, som jeg tilsatte et par kuglerunde solbriller for at køre det grafiske look helt igennem. Mine festivalsko var det eneste ikke-Monki jeg var iført, nemlig et par behagelige supergaer, der bar mine fødder gennem festivalen uden vabler.

 

outfit-12 outfit-8 outfit-10 outfit-11 MONKI-SUNNIES(similar) MONKI-SHIRT, MONKI-TOP(similar), MONKI-SKIRT

Mit andet outfit var et af mine yndlings – super behageligt, lige til at overskue i varmen og så er jeg vild med det grafiske og kombinationen af gul, sort og hvid. Jeg hoppede i en gammel Monki-bikinitop, jeg købte på udsalg for nogle måneder siden og tilsatte den en vidunderlig strik-nederdel(som har en matchende top HER!). For at holde mine skuldre fra at blive for solbrændte, smed jeg en løs skjorte over mit outfit.

 

outfit-13 outfit-15 outfit-17 MONKI-SUNNIES(similar) MONKI-TOP, MONKI-SKIRT, SHOES: SUPERGA

Mit tredje outfit indeholdt en af mine topfavorit items fra Monki denne sommer, nemlig den stribede, højhalsede t-shirt. Jeg synes de halv-lange t-shirt-ærmer ser super lækre ud og har en fed 90’er-agtig vibe. Som  nok kan se, kom jeg ikke helt uskadt fra festivallen – jeg spenderede nemlig det meste af tiden med en slem forbrænding på anklen, der skulle pakkes ind og køles ned konstant.. Til gengæld så det lidt sejt og pirat-agtigt ud med sådan en forbinding, ikke?

 

Hvilket af mine festival-looks er dit yndlings?

 

 

Pssstt.. Apropos musik og Monki, er jeg in-store DJ for Monki denne måned. Derfor vil al den musik du hører i din Monki-butik være nøje udvalgt af mig! Sejt, no? Hvis du vil have min egen lille kuraterede yndlingsliste af musik, der spiller i Monki denne måned kan du finde en playliste HER(tryk på det første, turkise billede af mig og scroll ned til playlisten!).