MFW AW15: favorittendenserne fra catwalken

Milan fashion week tendencies nemesis babe trend-3NEONFARVER

En sjov kontrast til de ellers så afdæmpede jordfarver, der pt. hersker med 70’er-trenden, sås ret hyppigt på de milanesiske catwalks – nemlig masser af neon og stærke farver som fuchsia, pink, orange og grøn. Noget tyder på at en modreaktion til de populære afdæmpede og skandinaviske farvepaletter måske kunne være på vej og jeg er ret så glad for det. Selvom jeg faktisk lige var ved at falde til ro ved mindre vilde farver, kan jeg ikke ikke juble over de stærke farvers genkomst.. Mhhhhh, pink!

 

 

Milan fashion week tendencies nemesis babe trend-160’ERNE

Ja, nu trode vi lige at vi skulle til at hvile lidt ved 70’erne, men nej! Moden bevæger sig konstant og i øjeblikket ser den ud til at bevæge sig endnu mere baglæns mod 60’erne. På diverse milanesiske catwalks sås mini-længder, tonede solbriller, 60’er-agtige business-kvinde looks og langærmede shift-skjoler. Jeg er ret så begejstret for 60’er-tendensen, hvor stor eller lille den nu må blive, da der nu igen vil komme fokus på noget, der kendetegner min egen garderobe, nemlig det ret feminine look.

 

 

Milan fashion week tendencies nemesis babe trend-2BLOMSTERPRINT

Underligt nok, sæsonen taget i betragting(hint, vi kigger på efterårskollektioner her), ser vi noget ret så sommerligt på catwalken – ikke kun i Milano, men også på de fleste andre catwalks kloden rundt, denne sæson – nemlig blomsterprint! Det forårsvarslende print har tilsyneladende, en sjælden gang, fået lov til at skifte sæson. Jeg er personligt ikke utilfreds – så kan vi beholde sommerhumøret lidt længere og gå og glæde os ved hinanden blomstrede gevandter, når vinteren engang får blomsterne til at visne.