showroom-besøg i Paris

Da jeg var i Paris, var jeg inviteret forbi Trace Showroom ved Bastille, for at møde og kigge på kollektioner fra en god håndfuld London-baserede – og en dansk – designere. Det var super spændende at komme omkring et sådant showroom med en masse forskellige designere, der endnu ikke er superkendte, men som har utroligt meget at byde på. Jeg endte med at sludre længe med et par stykker af dem, hvis AW15-kollektioner, jeg også fik lov at fotografere, så I kunne se med!

 

 

YANG DU

trace showroom du yang tabernacle twins marie my nemesis babe-4 trace showroom du yang tabernacle twins marie my nemesis babe-1 trace showroom du yang tabernacle twins marie my nemesis babe-6 trace showroom du yang tabernacle twins marie my nemesis babe-2 trace showroom du yang tabernacle twins marie my nemesis babe-5

Yang Du var den første designer, der fangede mit øje. De klare farver og det kunstneriske udtryk kunne jeg slet ikke holde mig fra. Med materialevalg som neopren og cashmere giver Yang Du sit tøj en ekstra kvalitet udover de interessante designs og de smukke illustrationer og motiver, som hun selv tegner. Cashmere-delen med sweatre og kapper i den blødeste kvalitet og med spændende prints af hendes inspirationskilder, Karl Lagerfeld, Anna Dello Russo og Franco Moschino og abstrakte tegninger af ansigter, var den første del af hendes beklædnings-kollektion. Herefter kom ungdoms-delen i komplet neopren med mere ungdommelige motiver som katte og kager – og et par med illustrationer – der mestendels består af sweatre og et par seje læderjakke styles, naturligvis også holdt i neopren. Historierne bag Yang Dus prints og motiver har som regel bund i hendes eget liv – et kat, der forvildede sig ind i hendes hus, ansigter hun har set på gaden og små ting, der minder hende om sine venner.

Jeg vil absolut holde øje med frøken Du fremover!

 

 

TABERNACLE TWINS

trace showroom du yang tabernacle twins marie my nemesis babe-12 trace showroom du yang tabernacle twins marie my nemesis babe-7 trace showroom du yang tabernacle twins marie my nemesis babe-9 trace showroom du yang tabernacle twins marie my nemesis babe-11

Jeps, i showroomet mødte jeg en designer, som jeg har søgt lavt og højt efter i årevis nu, nemlig Tabernacle Twins. Jeg så hendes show under min første modeuge i København og jeg var blæst væk med det samme. Med et fokus på sjove prints, der alle fortæller små historier og en streetwear-vinkel på hendes designs, er der absolut noget at komme efter hos Tabernacle Twins. Jeg fik talt med Vibe, der designer tøjet, og fik en fin baggrundshistorie om de fiktive “Tabernacle Twins”, der besøger en spillehal. Prints med elementer fra arkadespil og et redesignet pinball-inspireret TT-logo pryder kollektionen, der er holdt i de fineste blå, sorte og gyldne farver. Jeg skulle gerne tage imod en håndfuld af de fine sweatre, kjoler og kæmpe dunjakker.. Ja tak!

Bonusinfo: Tabernacle Twins har endelig bestemt sig for at vende tilbage på markedet i Danmark og har åbnet butik på jagtvej i København.. Juhu!

 

 

NATALIE B COLEMAN

trace showroom du yang tabernacle twins marie my nemesis babe-14 trace showroom du yang tabernacle twins marie my nemesis babe-15 trace showroom du yang tabernacle twins marie my nemesis babe-13 trace showroom du yang tabernacle twins marie my nemesis babe-16

En trejde kollektion, jeg faldt for, var Natalie B Colemans fine sager. Kollektionen er inspireret af Enid Blytons børnebogsserie “The Enchanted Wood” med prints og applikationer, der alle har konnotationer til bøgernes historier små historier og hovedpersonernes oplevelser. Som et eksempel har Natalie lavet den fineste neopren-sweater med applikationer fra “The Land of Birthdays”, fine, lette kjoler med illustrationer fra de tre børns eventyr i skoven og tre lækre items inspireret af “The Land of Ice and Snow”, der, med en sort baggrund og tusindvis af små applikationer syet på i hånden, der giver en sne-effekt. Derudover kan jeg slet ikke tage øjnene fra de vidunderlige komplet paillet-besatte skjorter med ordene “Make Believe” i kontrastfarver.. Wow!