MFW & PFW: 4 favorittendenser fra aw16

milan paris velvet lace

SHINY & SHEER

Materiale-mæssigt er der to ret store tendenser denne sæson – nemlig skinnende materialer og gennemsigtige materialer. Et af mine yndlings-materialer af de skinnende er absolut den nye velour-trend, som jeg tror bliver et kæmpehit – velour-jakkesæt og -frakker er simpelthen så lækkert! Både i kombination med de skinnende materialer, som på det midterste halvt blonde/halvt velour-look og som hele looks kommer de gennemsigtige materialer, hvor blonden er ret så populær. Ting som blonde-inserts er der en masse af og jeg synes det er så fint!

 

milan paris knit pink COMFY & BRIGHT

To andre tendenser, der i nogle tilfælde overlapper hinanden, er to af mine topfavoritter. Først og fremmest har strikkjolen sin storhedstid på catwalken – gerne med et længere skørt eller et par tætsiddende bukser under. Og til tider i skrappe farver som pink, som også er et hit på catwalken denne sæson. Jeg er personligt en sucker for de helt pink looks – og dem er der overraskende mange af! Jeg er især vild med dem, der inkluderer behagelige, bløde materialer som strik og velour – højtråbende og comfy på samme tid!