mid heel sko-drømme

shoes-1 shoes nemesis babe mid heel love

STRIPE: HERE, PINK MULE: HERE, BURGUNDY LACE: HERE, WHITE: HERE, PINK STRAPPY: HERE, BOOT: HERE, YELLOW: HERE, BLACK: HERE, NAVY: HERE

Jeg er sikkert ikke den eneste, der er faldet for fænomenet denne sommer. Skoene er nærmest overalt og jeg er helt forelsket. Efter jeg købte mig en par skønne hvide sko med en lille, tyk hæl i genbrug i Rumænien er jeg blevet helt besat af de fine sko!

Derfor har jeg støvsuget nettet for de fineste mid heel-sko, som jeg pt går og drømmer om at hoppe i. Især de lyserøde mules og de mørkeblå spidse sko har jeg forelsket mig komplet i og ville elske at komme slendrende i dem under modeugen eller til studiestart efter sommer.

Hvilke er jeres favoritter?

 

SHOP THE POST
[show_shopthepost_widget id=”1806472″]