min make-up-rutine

makeup-1
[show_shopthepost_widget id=”120738″]

 

For ikke så længe siden fik jeg en mail fra en anden Nordjysk blogger, der spurgte om hun måtte lave en make-up tutorial inspireret af mit look.. Hvilket jeg jo ikke kunne sige nej til – hvor flatterende! Det var Gitte Mary, der for nogle uger siden så udgav DENNE video med tips til hvordan man kunne snuppe mit make-up look herfra bloggen og prøve det af selv. Det gjorde, at jeg forleden dag fik den idé lige at vise jer hvilke sager, jeg egentlig selv bruger til hverdag, når jeg sminker mig. Alle sagerne(lige udover concealer-paletten) kan I finde i slideshowet under billedet.

Jeg har længe brugt Cliniques Superdefense dagcreme, da den giver min tørre hud god fugt og derudover har solfaktor 20, som jeg gerne ynder at bruge i mit ansigt hele året rundt for at holde min hud beskyttet, sund og bleg. Under den bruger jeg en Pore Refining Serum fra Clinique – jeg må være ærligt at sige så meget at jeg ikke synes jeg har set supermeget effekt af den, men mon ikke det sker engang? Lad os håbe!

Som det første i min make-up-rutine, jeg gør, er at smøre en omgang Bb-cream i fjæset for at udjævne min hudtone, hvorefter jeg dubber concealer under mine øjne og på urenheder – alt dette gør jeg med min spidse foundation-børste og min lille detalje-børste fra Real Techniques. Min concealer-palette hedder “Correct and Conceal” og er fra MACs pro-linje. Herefter pudrer jeg mig med min Studio Careblend-pudder fra MAC med min buffing brush(jeg skal se at anskaffe mig en rigtig pudderbørste) og fremhæver mine kindben med min Bronzing Powder fra MAC, som jeg lægger på med min kontur-børste og derefter udtværer med buffing-børsten. Real Techniques-børsterne kan virkelig anbefales, da de er superbillige i forhold til andre børster, og gør arbejdet perfekt.

Mht. øjenmake-up holder jeg det som regel simpelt – en god mascara, der giver lange vipper og så smider jeg en gang imellem en smule hvid eyeliner under øjet(min er “pure white” fra h&m) og for at give looket lidt farve, lægger jeg naturligvis altid en god læbestift på læberne – du kan læse om mine yndlings-læbestifter i indlægget HER!

 

Hvad er din make-up-rutine?