min skønhedsrutine del 1: indeni

For noget tid siden fik jeg en forespørgsel på et indlæg med min skønhedsrutine. Jeg har været lidt usikker på hvordan jeg skulle gribe det an fordi min morgenrutine for eksempel tager omkring 3 minutter max, nogle dage bruger jeg ikke make-up overhovedet og derudover så stillede jeg også mig selv spørgsmålet om hvad en skønhedsrutine egentlig var.

Så jeg kom frem til at min skønhedsrutine måske faktisk indebærer en del flere ting end hvilken concealer jeg bruger. Min skønhed er en kombination af alle de ting, der gør at jeg føler mig nice i hverdagen og derfor har jeg delt den op i to dele – den, der gør at jeg føler mig lækker indeni og den der gør at jeg også føler mig lækker udenpå.

Vi starter med de ting, der gør at jeg føler mig lækker indeni.

Yoga

Umiddelbart efter nytår begyndte jeg til yoga efter månedsvis(årevis) hvor jeg ikke havde trænet regelmæssigt. Jeg begyndte nede i streetyoga på Blågårdsplads, hvor jeg går to gange om ugen. For mig betyder yogaen mere  velværemæssigt end træningsmæssigt. Min ryg er skæv og mine led hypermobile, så det er ret vigtigt at jeg får styrket dem regelmæssigt, hvis ikke jeg skal gå rundt med ondt i ryggen hele tiden. Derudover har mit yogastudie også noget, de kalder “relax-yoga”, som egentlig er en slags regenerativ yin-yoga. Jeg kalder det putteyoga, fordi det mestendels handler om at være pakket ind i tæpper, ligge og strække ud over puder, afspænde og, hvis man er heldig, at få en lille fodmassage, når der ikke er så mange til klassen. Virkelig luksus med en hel times guidet afslapning!

Meditation

Det her er noget jeg har syltet et stykke tid, men som jeg ved gør mig ret glad og lækker indeni. Som jeg har fortalt om mange gange tidligere på bloggen, så bruger jeg en meditations-app, der hedder Headspace og som virkelig hjælper med at få luft til hjernen. Den hjælper én med at ikke blive fanget i negative tankemønstre, som jeg ellers godt kan have tendens til.

 

skønhedsrutine

Vitaminer & søvn

Sidste sommer fik jeg nogle vitaminer i gave fra et PR-bureau, som jeg fik at vide bar var toppen. Dem jeg fik fingrene i var Vitamin C Booster fra Vitaviva, og faktisk, så har de bare været toppen. De er helt enormt store, men til gengæld, så kan jeg mærke, at når jeg er inde i en periode, hvor jeg spiser dem regelmæssigt hver dag er jeg en del friskere. Derudover står den også på vitamin D-piller.

Jeg prøver derudover at komme lidt tidligt i seng i hverdagene, så jeg kan stå tidligt op. Jeg elsker når jeg kommer op 1-15 time før jeg skal ud af døren, så jeg kan sidde og spise morgenmad og læse avis om morgenen uden stress.

Gåture

Noget jeg har fundet ud af virkelig giver et ekstra boost er at gå en masse ture og jeg prøver at få gåturene presset ind hver dag. Måske når jeg ikke de helt store ture hver dag, men det med lige at komme ud og få luft og bevægelse i benene, når man ellers sidder meget ved computer, giver ret meget. Også selvom det nogle gange bare er en tur ned til den nærmeste kaffebar og tilbage og andre gange tager jeg S-toget i Dyrehaven på udflugt

 

Hvad er jeres skønhedsrutiner når det kommer til at sørge for at føle sig lækker indeni?