min taskesamling på video

 BACKPACK: FJÄLLRÄVEN KÅNKEN, ALL OTHER BAGS: SECOND HAND

For nylig fik jeg en idé om at jeg ville vise mine “samlinger” af ting frem i små videoer her på bloggen. Begyndelsen på det hele blev denne her taske-video, som jeg optog i sidste uge og endelig have tid til at færdiggøre i dag. Det er dog ikke alle mine tasker, der kom med da jeg synes der var lidt for mange – jeg har virkelig alt for mange second hand lædertasker! Jeg er selv ret tilfreds med videoen, alt den gåen frem og tilbage og de forskellige tema-outfits jeg tilsatte hver taske. Dog er videoen blevet lidt mørk og filmet lidt lavt, men ikke desto mindre er den da lidt fin. Hvad synes I om den?

Recently I got an idea about showing off my “collections” of things in little videos here on the blog. The beginning of it all is this bag video that I shot last week and finally got around to finishing today. It isn’t all of my bags that are on show here, since I thought it would be too much – I really have way too many second hand leather bags! I’m pretty content with the video, all of the walking back and forth and the differently themed outfits I put with every bag. It is a little dark and filmed a bit low, though, but it is a nice video, I think. How do you like it?