mine prints på video

HUSK at sætte videoen i HD!

Så har jeg bakset endnu en “min samling”-video sammen. Denne gang er temaet – ligesom bloggens nye ændringer, jeg pæsenterede i går – prints! Jeps, prints med prints med prints på. Idéen med videoen er noget simplere end MIN SIDSTE SAMLING-video med taskerne, som var noget af et enormt arbejde. Denne omgang vare lidt mere ligetil – men når der er så mange prints involveret, synes jeg heller ikke det behøver at blive mere kompliceret. Hvad synes I om videoen? Og hvilket print er jeres yndlings?

So I’ve made an other “my collection” video. This time the theme is – just like the new blog-design changes that I presented yesterday – prints! Yep, prints on prints on prints. The ideas of this video is somewhat simpler than my LAST COLLECTION-video with the bags, which was quite an amount of work. I don’t think it need to get that complicated when so many prints are involved. How do you like the video? And which print is your fave?