new in: frygt og forretning

 photo newinnemesisbabemacbookpro_zps0f3a9c03.jpgSå skete det.. Det, jeg har ventet på at kunne længe og som jeg virkelig har haft brug for. Jeg har gjort et køb, induceret af både frygt og forretning. Frygt, fordi min fire og et halvt år gamle VAIO-computer har været på randen til nedbrud længe, hvilket er hammer nervepirrende, nu når jeg har brug for den til blogging og mit streetstyle-arbejde, når jeg er ude at rejse. Forretning, fordi jeg for første gange har fået en god aftale på diverse forretninger mht. efterårets streetstyle-rejser, således at jeg faktisk har en smule overskud til at skyde lidt penge i det, der tager min tid og energi mest: arbejde på en computer. Så nu står den på Macbook Pro til Marie. En computer, som også har den bonus at den ikke vejer særlig meget og et lille og praktisk i forhold til håndbagage på fly(ja, det er altså et af mine kriterier). Katjing! For at være ærlig, har jeg endnu ikke pakket den ud af kassen, eftersom jeg gerne vil havegod tid til at starte op på den, men det sker inden for meget kort tid, eftersom Mac og jeg lige skal blive fortrolige før jeg smutter på to og en halv uges Tour de Modeuge næste torsdag.. spændende! Jeg er så klar på at have både en praktisk, smart og ikke mindst køn computer at arbejde på.. Aaah! Har I nogle gode tips til at overgå fra Windows til Mac, egentlig?

It happened.. A thing I’ve been waiting to be able to do for a long time, and a thing that I really need. I’ve made a purchase, induced by both business and fear. Fear, because my four and a half year old VAIO-computer is on the edge of a brakdown, which is super nerve wrecking, since I use it to blog from and for my street style jobs, when I’m traveling. Business, because I have, for the first time, gotten a good deal on various business-things concerning this fall’s fashion month, which means that I kind of have the money to put into a part of my business and what I use a lot of time doing: working on my computer. So now, Marie has gotten a Macbook Pro, which also has the bonus that it’s not super heavy and it’s small and practical when it comes to packing it in your carry-on luggage(yes, that is an important criteria!). Katjing! To be honest, I actually didn’t take it out of the box yet, since I want to have a good amount of time to break it in and getting to know it through and through. It will happen very soon, though:  I have to get familiar with using Mac pretty quickly, since I’m leaving for Tour de Fashion Week next Tuesday.. exciting! I’m super ready to be the owner of a practical, smart and also pretty computer to work on.. Aaah! Have you got some good tips for a Windows user to get familiar with using Mac?

 

 

Udgivet
Kategoriseret som BLOG