Mine tinderdates i outfits #2

THIS POST IS ONLY AVAILABLE IN DANISH

Så er vi nået til endnu en omgang Tinderdates i outfits – andet indlæg i en(indtil videre) trilogi! Jeg har endnu engang holdt et lille nostalgisk foto-shoot på mit værelse.

Hvis I ikke har læst mit forrige Tinder-outfit indlæg, så find det her! 

 

SVENSKEREN

OUTFIT-OVERVEJELSER: Jeg stod faktisk mellem to forskellige outfits til den her date. Enten kunne jeg vælge en midilængde kjole, som smøg sig rigtig lækkert om kroppen, eller den her røde buksedragt. Jeg sendte billeder af begge outfits til nogle veninder, og eftersom jeg selv synes mine ben er min bedste kropsdel, så gik jeg med den korte buksedragt og den hvide jakke, som jeg næsten lige havde anskaffet mig.
DATEN: Forud for daten havde vi skrevet sammen næsten dagligt i 1,5 uge, så jeg var ret spændt på den her date. Vi startede med at drikke vin og forsøge at snakke, hvilket gik lidt trægt, eftersom det her var før jeg lærte svensk og han lige var flyttet til Danmark. Vi drak mere og mere vin og da jeg blev træt af det, foreslog jeg at vi skulle spille et spil. Så vi gik til en cafe med spil og spillede et svensk spil kort, da det var håbløst at lære ham 500. Da caféen lukkede bestemte vi os for at købe en flaske bobler i 7eleven og drikke den på hans altan. Daten endte med at vare noget i retningen af 16 timer før jeg så tog hjem og lavede lemonade. Vi havde 3 dates i løbet af den første uge vi kendte hinanden, hvor jeg mødte op på tredje date med spinat mellem tænderne. Sådan!
KYS?: Jeps
ANTAL DATES MED SVENSKEREN: Et 4 måneder langt forhold som ikke endte særlig positivt.

 

Få svensker-date stilen med fine, røde rompers(reklamelink)

JOURNALISTEN

OUTFIT-OVERVEJELSER: Endnu en gang valgte jeg at satse på mine pusselanker som den mest imponerende kropsdel. Jeg hoppede i en klassisk, gammel, sort nederdel med en t-shirt til, som jeg ikke kan huske, og min mest behagelige sweater til.
DATEN: Stod på øller på mit stamsted og lange og gode snakke i en sofa. En af de dates, der ikke skejede specielt ud på nogen måde, men som bare var hyggelig. Til gengæld var de kommende dates lidt mere udskejende med blandt andet et spil 500 i botanisk have og udflugt til Arken, hvor jeg havde det her på, godt nok bare med en blå beret.
KYS?: Nope
ANTAL DATES MED JOURNALISTEN: 3

Få journalistdate-stilen med lækre sweatre(reklamelinks)

 

KAFFELØGNEN

OUTFIT-OVERVEJELSER: Overvejelserne her var egentlig ret basic, hvad angår den stribede kjole. Jeg havde allermest lyst til at have noget behageligt på og eftersom den her kjole har høstet uendelige mænger af komplimenter var den oplagt. Jeg smækkede et bælte i taljen for at skabe lidt form og smuttede ellers bare afsted.
DATEN: En kort kaffe-date på en hverdag, hvoraf navnet “kaffeløgnen” også oprinder. Jeg kunne ikke lige overskue det der med hvem der skulle betale for hvad, når man mødtes og købte kaffen sammen, så jeg kom 15 minutter for tidligt og købte min egen kaffe. Egentlig havde jeg allermest lyst til at drikke en chai latte, men mit selvbevidste jeg bestemte sig for at det ville se hippere ud med sort kaffe, så det købte jeg. Også selvom jeg ikke rigtig havde lyst til den. Flot Marie. Så sad jeg der og drak sort kaffe og endda uden mælk. Så hipt. Da han kom lagde vi hårdt ud med at snakke om børn og det lange forhold han umiddelbart lige var kommet ud af. Snakken var ellers egentlig meget hyggelig, men da han i en eller anden talestrøm ytrede, at han synes at menstruation var grænseoverskridende kunne jeg godt mærke, at jeg blev markant mindre interesseret i ham. Efter 1,5 time skiltes vi og så var det det. By the way, så vil jeg lige pointere at de der kaffe-dates, I ved.. Jeg har bare aldrig rigtig synes de har fungeret. Af en eller anden grund så har jeg en idé om at alkohol og gode første dates går hånd i hånd. Hvad synes I?
KYS?: Nope
ANTAL DATES MED KAFFELØGNEN: 1

 

Få kaffeløgns-looket med stribede kjoler(reklamelinks)