mit nytårslook: nineties normcore

nytårsoutfitinspiT-SHIRT, KJOLE, fotokilder

Endelig! Endelig har jeg fundet ud af hvad, jeg skal hoppe i nytårsaften. Efter timer og timer på diverse webshops, har jeg kommet til kort med det faktum, at jeg ikke har kunnet finde den perfekte kjole. Derfor har jeg, selvom jeg ville undgå det i år, besluttet mig for at klæde mig på i ting fra min egen garderobe i stedet. Dog bliver det i en kjole, som jeg aldrig har brugt før, og som I heller aldrig har set:

En utroligt halvfemser-agtig sort og guldglimmer-maxikjole med spaghettistropper, vandfaldsudskæring og en dyb, dyb ryg. Dog er kjolen alene lidt for sexet for mig, med kavalergang, sideboob, slids og masser af ryg, så jeg er kommet på en normcore-agtig idé, som jeg faktisk havde planer om at udføre sidste nytår: at stoppe en enkel, hvid t-shirt med oprullede ærmer indenunder.

Dertil tror jeg den skal stå på dybrøde læber, men frisuren har jeg ikke fået styr på endnu. Hvad angår sko, bliver de højst sandsynligt flade for, ligesom t-shirten, at kontrastere den sexede og forfærdeligt festlige kjole. Jeg tror det bliver godt!

 

Hvad hopper I i nytårsaften?