mod sydens sol

NEMESIS BABE blog Marie My mood photos altafulla beach blue bathingsuit-6 fall wardrobe-2 fall wardrobe-3 NEMESIS BABE blog Marie My mood photos altafulla beach blue bathingsuit-7 fall wardrobe-10 fall wardrobe-6

Som I nok har spottet på min insta, fløj jeg i går med familien til Toscana – sommerens anden ferie er skudt i gang og nu begynder en hel uges afslapning, svømmeri i poolen, gåture i olivenlunde og besøg til smukke toscanske byer.. Jeg kan ikke vente! Jeg lader computeren blive hjemme, men tager kamera med på turen, så I skal nok få et lille kig på mine toscanske eventyr, når jeg vender hjem igen.

I fredags – dagen før afgang, hvor jeg stadig ikke havde fået pakket, blev jeg inviteret forbi Stine Goyas showroom, da de havde givet mig lov til at låne et par af deres fine pre-spring-sager med i kufferten, så jeg kommer til at blive helt nuttet, pudderfarvet og mønstret mens jeg vader rundt i de italienske gader.
I samme omgang droppede jeg også forbi Agency V, hvor jeg fik fingrene i et par flotte mønstrede Monki-sager(kan man få nok?) og en håndfuld denim-items, som Monki har designet sammen med yndlingsblogger, Susie Bubble – ikke dårligt! Kollektionen skulle gerne være i butikkerne meget snart og den er absolut værd et kig – tjek min instagram @nemesisbabe, for at se de nye sager, for dem kommer jeg nemlig også helt sikkert til at hoppe i på ferien!

Klar, parat.. slap af! Vi ses!

 

Hvor har I været på ferie denne sommer?