moderigtig julehygge

Undskyld jeg er lidt sent ude mht. blogging i dag – men jeg har en god grund! Jeg har haft min kæreste på besøg og vi har brugt hele dagen på at bage peberkager! Jeg personligt synes ikke at mode skulle udelukkes fra julehyggen og derfor tog jeg fat i noget tykt metalfolie og formede mine egne moderigtige udstikkere; kjoler, tøjbøjler og støvler! Det blev dog også til et kagehus, juletræer og julestjerner – men det jeg er nok allermest stolt af mine tøjkager. Nu går jeg bare og venter på at jeg tør spise dem, når de nu er så fine. Har I også væget igang med kagerullen her i julen?

I’m sorry for being so late on posting today, but I have a very good reason! My boyfriend visited me today and we spent all day baking gingerbread! I didn’t think that fashion should be excluded from the Christmas coziness so I took some thick metal foil and folded my own shapes to cut out fashionable gingerbread cookies; dresses, clothing hangers and boots! We also made a gingerbread house, Christmas trees and stars – but I’m most porud of my fashion cookies. Now I’m just waiting for myself to dare to eat them, since they’re so pretty. Have you also spent time baking this Christmas?

 


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “moderigtig julehygge”

 1. Line Avatar

  Årh, det ser godt ud!

 2. Nina Avatar
  Nina

  hehehehehe

 3. Marie Avatar

  Virkelig fed idé 🙂

  – Marie, http://gingerblondie.wordpress.com

 4. Cindi Avatar

  Ej for en fed ide og hvor er de bare blevet fine! 🙂

  /Cindi

 5. CaradeGata Avatar

  Hvor ser de lækre ud 😀
  Super idé 😉

  Glædelig jul & Godt nytår

 6. Sarah Amalie Avatar

  Jeg er helt tosset med mode-jule-kagerne! Jeg forsøgte mig også med lidt julebag i går og fik faktisk lavet nogle fine småkager, dog ikke så kreative som dine 😉

 7. Nanna Avatar
  Nanna

  Hej! Tusind tak for kommentaren på min blog – og ja, Klædeskabets raw cakes er viiirkeligt lækre… Og din blog er også bare så lækker, har tit kigget herinde.
  Knus fra Nanna
  http://www.nannakruger.blogspot.com

 8. Antonie Rikardsson Avatar

  du har virkelig kørt stilen heelt ud!!

  antonierikardsson.blogspot.com