new in: endnu mere læder

I forgårs kom jeg forbi en genbrugsbutik i Gug og fandt noget, jeg har ledt efter længe! Jeg fandt et par pefekte læderbukser lige i min størrelse, hvor heldig kan man være? Bukserne er af ægte læder og de er så utroligt bløde både indeni og udenpå. Billederne af dem er dog ikke helt fyldestgørende, da de blev taget med blitz efter mørkets frembrud og læder og blitz er desværre ingen god kombi. I får dem måske snart at se på, eftersom jeg havde dem på til fest i går aftes.

Monday this week, I stumbled upon these babies in a thriftshop in Gug. I’ve been looking for a good pair of leatherpants for ages now and there they were in my size – just my luck! The pants are pure leather and extremely soft both on the inside and on the outside. They are, though, not portrayed as they really look in the photos – blitz and leather fabrict don’t go well together. You might see them in an outfit soon, since I wore them last night at a party.