modeuge-dagbog fra København

Nu hvor jeg er hjemme fra modeugen, har slappet en smule af og haft tid til at overskue hvad det er, jeg egentlig har gået og spenderet mine dage i København med, synes jeg I skal have lov til at få et lille indblik i det også – så her kommer min lille dagbog fra den københavnske modeuge – enjoy!

 

DAG 1

foto Dagen, som bekendt blev fulgt af Ditte fra Berlingske, glemte jeg selv at dokumentere særligt meget med mit kamera – men så er det heldigt at I kan se det hele HER! 

mø og mig-2 .. jeg mødte den kære Mø, som jeg var totalt fangirl overfor.. vbv-3 .. og fik snuppet lidt billeder til det fine Veronica B. Vallenes show.

 

 

DAG 2

dag 2 NEMESIS, BABE-1-2 Jeg startede dagen ud hos Munthe, hvor den stod på galleri-fremvisning af den nye kollektion, samt en hyggelig morgenmads-komsammen..dag 2 NEMESIS, BABE-3.. derefter drog jeg mod Baum und Pferdgarten-showet med de flotteste små mesh-jakker og vidunderlige blomsterprints(se dem HER)..

outfit august nemesis babe cykel mads-1 Derefter stod den på Mads Nørgaard, hvis jeg var så heldig at være seatet(en sjælden ting) og hvor jeg nød showet med et glad vin i hånden.. dag 2 NEMESIS, BABE-6 .. så gik turen mod Designers Remix’ fine, fine show i grønne omgivelser og med de mest vidunderlige sko ..dag 2 NEMESIS, BABE-13 dag 2 NEMESIS, BABE-12 dag 2 NEMESIS, BABE-10 .. Og dagen blev afsluttet backstage til Malene Birger-showet på Papirøen – ugens største show – hvor Tony & Guy “Hair Meet Wardrobe” havde inviteret mig backstage for at se hvordan de fine frisurer blev skabt.. Tjek lige det på-sprayede “hårbånd” ud på det første billede, så fint!

 

DAG 3

dag 3 -1 Dagen begyndte i Tresemmés fine Blow Out bar på Nytorv, hvor jeg nød mig en god omgang morgenmad og fik frisuren sat til den sidste modeuge-dag..

dag 3 -8.. Senere stod den på shows – blandt andet Nicholas Nybro-showet, som jeg var komplet forelsket i, og som I helt sikkert vil se mere til her på bloggen!

Og så sluttede dagen af med modeugens nok mest spektakulære show, som jeg kun fik fanget på min telefon – nemlig Henrik Vibskov, der bød på flotte designs, som sædvanlig og.. vanddans!

 

Hvis I vil se nogle af de billeder jeg snuppede for Elle, kan I tjekke dem ud HER og HER