modeuge graphic girl

outfit june 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger fashion week henrik vibskov-8coll5 outfit june 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger fashion week henrik vibskov-7coll2 outfit june 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger fashion week henrik vibskov-1-2col1 outfit june 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger fashion week henrik vibskov-3coll3 outfit june 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger fashion week henrik vibskov-6coll4 outfit june 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger fashion week henrik vibskov-4coll7LIPS: L’OREAL 303, JACKET: HENRIK VIBSKOV, SHIRT: SECOND HAND, SKIRT: BAUM UND PFERDGARTEN, SOCKS: & OTHER STORIES, SHOES: ECCO

I går var den første dag under denne sæsons Københavnske modeuge og jeg havde det første af to gul, hvid og sort-printede modeuge-outfits på til dagen. Dagen var ret hektisk og lang, men en god dag i selskab med mine skønne veninde Isabella. Jeg var hoppet i lånte fjer i form af en Henrik Vibskov-jakke og en grafisk taske fra Belsac. Jeg kan seriøst ikke få tankerne væk fra den vidunderlige Vibskov jakke og må virkelig se at få spinket og sparet så jeg på en eller anden måde kan købe noget fra Vibskov en dag.

I morgen får I en fotodagbog fra min første modeugedag, så den fortæller jeg ikke mere om her.

Hvad synes I om mit look? 

 

outfit june 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger fashion week henrik vibskov-4coll6