MY WORK: Agurk AW17 lookbook

AGURK AW17 LOOKBOOK
PHOTOGRAPHY: EMMA SILKE
ART DIRECTION: MARIE MY
STYLING: AGURK
MODEL: AMALIE LUVALD / LE MANAGEMENT
MUA+HAIR: ANNIE VAD SINNBECK TIDEMANN

Min januar startede med et par shoots, og det ene af dem var et shoot med Agurk-pigerne. Jeg var nemlig art director på deres AW17 lookbook shoot, som vi skød i et drivhus i Plantorama lidt udenfor Aarhus. Jeg er ret vild med Agurks efterårskollektion som kommer ud engang i august og farvemæssigt ramte vi fuldkommen plet i forhold til location, synes jeg.

Vi skød en hel masse klassiske “lookbook”-billeder med hvid baggrund, da kollektionen denne sæson er ret stor, og så skød vi 4-5 looks med nogle mere “editorial”-agtige billeder. Jeg er ret tilfreds med hvordan udtrykket og billederne endte med at blive, selvom vi havde nogle udfordringer med at skyde i dagslys med en lavthængende vintersol og skyer, der kom og gik. Og hey, hvor smuk er vores location ikke lige?

Mit job som art director var, i selskab med Agurk-pigerne, at udvikle det visuelle koncept omkring lookbook’en, at lave set design og styre hvilke billeder der skulle skydes på hvilke måder. Og derudover som en form for udtryksmæssig instruktør for hele shootet, stylingmæssigt, hår- og make-up-mæssigt, poseringsmæssigt og locationmæssigt. Og typen der siger “nu har vi den i kassen, næste look!”. Det er altså et virkelig sjovt job!